Internship plătit cu 1.300 de euro la hoteluri italiene, între ofertele Târgului de Cariere

Internship plătit cu 1.300 de euro la hoteluri italiene, între ofertele Târgului de Cariere

O firmă de recrutare prezentă la Târgul de Cariere, deschis marți la Cluj-Napoca, oferă 40 de locuri de internship plătit cu sume începând de la 1.300 de euro pe lună pentru cameriste și portari la hoteluri din Italia, cu posibilitatea ulterioară de angajare.

CITESTE SI: In cadrul celui mai mare turneu national sustinut de un artist roman, @Smiley_Omul, in 15 orase din tara. Smiley va sustine un concert cat o viata de OM

Svetlana Moșneguțan, reprezentant al unei firme de recrutare din Italia, a declarat, marți, că principalele condiții pentru candidați sunt să vorbească engleza la nivel mediu, să aibă dorință de munci și de a învăța o meserie.

Propunem un intership plătit în străinătate, în Verona, Italia. Este un internship de două luni și jumătate în domeniul hotelier, pentru 40 de poziții de cameristă, pentru fete, și portari de hotel, care să care și bagaje, pentru băieți. Se fac opt zile de teorie și două luni de practică, iar candidații vor fi trimiși în hotelurile partenere de 4 și 5 stele din Verona unde vor învăța meseriile respective. Domnișoarele primesc 1300 de euro pe lună, iar băieții 1450 de euro, iar la sfârșitul internship-ului se va da un examen. Dacă un candidat dorește va putea rămâne să lucreze cu contract în hoteluri din Italia, din Londra sau Atena. Principalele condiții pentru candidați sunt să vorbească engleza la nivel mediu și să aibă dorință de munci și de a învăța o meserie. Este un fel de calificare la locul de muncă”, a spus Moșneguțan.

CITESTE SI: Student de 93 de ani la deschiderea Universității Vârstei a 3-a. Curs susținut de Emil Boc

Potrivit acesteia, internshipul în Italia începe în 15 noiembrie.

Ilinca, o tânără din Cluj-Napoca, este interesată de internshipul la hoteluri în Italia, mai ales pentru că este plătit.

Am terminat o facultate la UBB care nu are legătură cu domeniul hotelier și nu am niciun job în prezent. M-ar tenta un astfel de intership în Italia, mai fac niște bani, și nu știi niciodată ce oportunități îți oferă, mai apoi, viața. Poate deveni o carieră atractivă în domeniul hotelier”, a spus aceasta.

CITESTE SI: BNR: În primele opt luni datoria externă totală a crescut cu peste 9 miliarde de euro

Stanca Potra, reprezentanta organizatorilor Târgului de cariere a declarat că evenimentul a adus 70 de companii care oferă peste 600 de locuri de muncă din domenii precum inginerie, turism, retail, domeniul financiar-bancar, consultanță, pentru începători dar și pentru angajați cu experiență, precum și slujbe part-time și internship-uri.

Așteptăm peste 5.000 de candidați să treacă pe la Târgul de Cariere”, a mai spus aceasta.

Târgul de Cariere are loc în perioada 15-16 octombrie, în Cluj-Napoca.

Categories: Cluj, Social

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*