Iubitorilor muzicii lui Sir Tom Jones au ocazia să îl cunoască personal pe artist chiar înaintea show-ului de pe BTarena din Cluj-Napoca.

Iubitorilor muzicii lui Sir Tom Jones au ocazia să îl cunoască personal pe artist chiar înaintea show-ului de pe BTarena din Cluj-Napoca.

Fanii sunt invitați să cumpere 1 bilet la concertul Tom Jones din 26 iunie, BT Arena, Cluj-Napoca de pe iabilet.ro. Fiecare cumpărător este automat înscris în tombola pentru șansa de a-l întâlni pe artist, înainte de a intra pe scenă.

Biletele se pot achiziționa de pe iabilet.ro, din pagina dedicată evenimentuluiPerioada promoției: 12-25 iunie 2019. Premiile acordate: 5 sesiuni meet&greet cu Tom Jones înainte de concert.

Câștigătorii vor fi extrași pe 25 iunie cu ajutorul aplicației random.org, vor fi anunțați pe canalele de social media ale organizatorului iabilet.ro și vor fi contactați pe baza informațiilor completate la achiziționarea biletelor pe www.iabilet.ro.

Sesiunile nu sunt individuale. Pentru fotografii cu artistul, organizatorul va pune la dispoziția câștigătorilor un fotograf profesionist. Imaginile realizate pot fi folosite doar în scop personal și nu pot fi distribuite către media. Accesul cu aparate de fotografiat/ filmat personale (inclusiv telefon) nu va fi permis.

Citește și: FOTO / Peste 2.000 de credincioși s-au rugat pentru roadele câmpului în timpul procesiunii de Rusalii

Sir Tom Jones va cânta pentru prima dată în Cluj-Napoca! Artistul britanic vine în România pentru a încânta publicul cu cele mai cunoscute hit-uri: It`s Not Unusual, Kiss, Delilah, I`ll never fall In Love Again și If I Only Knew. Pe lângă aceste cântece îndrăgite, Tom Jones va interpreta noi piese de pe cele mai recente albume: Long Lost Suitcase, Spirit In The Room și Praise & Blame.

Sir Tom Jones este un artist complet, care a explorat multe genuri muzicale și preferințele unui public la fel de divers și eclectic. Cu o carieră muzicală de peste cinci decenii, Tom Jones este o forța în lumea muzicală, câștigând admirația criticilor atât pentru show-urile live desăvârșite, cât și pentru cele peste 40 de albume înregistrate. De-a lungul carierei, Tom Jones a câștigat numeroase distincții muzicale, iar în 2006 a fost învestit cu rangul de cavaler de către regina Marii Britanii, fiind invitat să concerteze la Palatul Buckingham cu ocazia celebrării Jubileului de Diamant. Anul 2010 a marcat lansarea albumului “Praise & Blame”, ce conține exclusiv cântece înregistrate live în celebrul studio al lui Peter Gabriel. Albumul este o întoarcere la origini și a fost produs de Ethan Johns (Kings of Leon, Ryan Adams, Ray LaMontagne, Laura Marling, Paolo Nutini). În anul 2012 a urmat lansarea albumului “Spirit In The Room“, cu piese scrise de muzicieni celebri, precum Richard ThompsonLeonard CohenPaul Simon și Paul McCartney, rezultând un mix de naturalețe, simplitate și muzică soul.

Categories: Eveniment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.