Jurnalistul Victor Ciutacu ironizează justiția din România și pe susținătorii ei, arătând că este puțin probabil ca, în ciuda tututor refuzurilor din partea țărilor care găzduiesc persoane condamnate sau umărite, justiția românească să fie cea mai corectă, scrie dcnews.ro

“Justitia din Serbia, flit la Ghita. Justitia din Israel, flit la Elan. Justitia din Costa Rica, flit la Udrea si Bica. Justitia din Anglia, flit la Popoviciu. Justitia din Madagascar, flit la Mazare. Justitia din Ungaria, flit la Marko. Justitia din Argentina, flit la Morgenstern. Justitia din Italia, flit la Bene. Justitia din Liban, flit la Awdi. Justitia din Iordania, flit la Boenica. M-am lamurit. E o conspiratie universala a justitiilor corupte impotriva singurei justitii corecte din lume, cea romaneasca”, scrie Ciutacu pe Facebook.

Curtea Supremă de la Belgrad a refuzat vineri să îl extrădeze pe omul de afaceri şi fost parlamentar român Sebastian Ghiţă, inculpat pentru mai multe acuzaţii de corupţie, spunând că a primit azil în Serbia, relatează agenţia Associated Press, preluată de ABC News pe site-ul său.