Lash Teambuilding, evenimentul anului în meseria de lash stylist! Conferințe și campionat de extensii de gene la Cluj-Napoca

Cei mai buni specialisti din domeniul frumusetii isi dau intalnire luna viitoare la Cluj-Napoca! Evenimentul Lash Teambuilding va avea loc in perioada 22-23 mai 2024 la Wonderland resort. Timp de doua zile participantii vor putea lua parte la conferinte, workshopuri dar si la un campionat de extensii de gene.

“Imaginează-ți doar cum te vei simți după aceste 2 zile, cum vei vorbi și te vei prezenta în fața clientelor după ce ai învățat atâtea lucruri noi și ai văzut profesioniști consacrați în acțiune. Sau cum ar fi să ai parte de supraveghere și corectare a tehnicii din partea celor mai renumiți traineri în timp ce aplici genele la workshop?

Astfel de experiențe unice și multe alte surprize și traineri extraordinari te așteaptă în cele 2 zile de LASH TEAMBUILDING!

Vei avea parte și de dezvoltare profesională și personală în timpul evenimentului din partea a 2 speakeri pentru dezvoltare profesională și 3 speakeri pentru dezvoltare personală. O să pleci cu o mulțime de idei, informații noi, practică directă și direcții noi pentru următorul an din cariera ta de Lash Stylist. “ este anunțul organizatorilor care îi așteaptă pe pasionații din acest domeniu la Wonderland Cluj Resort în perioada 22-23 mai.

Pe parcursul celor două  zile trainerii îți vor răspunde la multe dintre întrebările pe care le ai prin speech-urile și tehnicile exemplificate live. Vor fi momente de coffee break în care le vei putea adresa direct întrebări și vei putea schimba experiențe, păreri și cu celelalte participante la masterclass.La final vei primi și o diplomă care să ateste participarea ta la conferință.

O șansă unică să „furi” meserie fără să dai bani pe un curs

LASH TEAMBUILDING va aduce o mare transformare în viața ta, spun organizatorii evenimentului. Aceștia au adus la un loc 7 dintre cei mai buni traineri români și internaționali, pe care o să ai ocazia să îi vezi lucrând, pe lângă speech-urile pe care le pregătesc pentru tine. În plus, economisești aproximativ 2650 EURO- fiindcă atât ai plăti dacă ai participa separat la cursurile fiecărui trainer.

Vezi cum a fost evenimentul de anul trecut:

PROGRAMUL:

Pe langa prezentări, workshopuri și alte programe formale, evenimentul pune accent pe socializare și dezvoltare personală.  Participanții vor putea lua parte la demonstrații practice alături de cei mai buni traineri, iar cei care achiziționează bilete VIP vor putea lua cina cu aceștia.

În ultima seară va avea loc anunțarea premiilor. Va fi un eveniment memorabil, cu muzică, râsete, voie bună, în urma căruia fiecare va avea învățăturile ei de tras- promit organizatorii.

BILETE:

Există mai multe tipuri de bilete pe care le puteți cumpăra direct de pe site-ul evenimentului: https://didbeauty.ro/lash-teambuilding-2/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.