Lider PNL Cluj, despre negocieri: Asistăm la Ciolaniadă grețoasă. Atenție că rămâneți fără partid!

74

Președintele Consiliului Județean Cluj, liberalul Alin Tișe, critică dur, pe Facebook, PNL: „Asistăm la Ciolaniadă grețoasă, în partid, între diverse personaje, unele lipsite de valoare politică”: „Au confiscat partidul pe persoană fizică. Trag un semnal de alarmă: atenție că rămâneți fără partid”.

„Asistăm la Ciolaniada grețoasă, în partid, între diverse personaje, unele lipsite de valoare politică. Am tot așteptat ca oamenii cu valoare politică să fie cei care să decidă în acest partid. Ultimele evenimente din partid mi-au demonstrat, însă, că aștept în zadar. Au confiscat partidul pe persoană fizică. Constat că oamenii aceștia, în aroganța și autosuficiența lor, se joacă de-a v-ați ascunselea acum cu partidul. Din aceste motive am avut scorul electoral pe care l-am avut și nu din cauza măsurilor COVID -19 luate, cum încearcă să se scuze toți neperformanții din partid”, scrie pe Facebook Alin Tișe.

El spune că nu vrea să nominalizeze acum pe nimeni întrucât nu dorește să-și fac nici campanie și nici imagine criticând propriul partid.

„Nu am nevoie de imagine și nici nu sunt format în acest mod. Dar spun acum stop la toți lipsiții de valoare politică și administrativă! Plecați acasă și lăsați partidul pe mâna celor performanți! Precizez că nu doresc nici o funcție de ministru sau altă funcție! Însă , trag un semnal de alarmă: atenție că rămâneți fără partid, voi cei preocupați de Ciolaniadă! Și mai grav, rămâneți fără oamenii din țara aceasta care credeau în PNL sau au așteptări de la PNL. Pentru cei închipuiți din partid care se întreabă <cine e și asta?>, atașez un raport de activitate administrativă și politică pentru a se putea compara cu mine”, conchide Tișe.

(sursa: Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here