Liposuctie, o procedura excelenta de conturare a corpului

176

Liposuctia este o procedura foarte de dorit pentru multe femei si barbati si poate fi folosita pentru a indeparta depozitele de grasime deranjante si incapatanate de pe stomac, talie, spate, fese sau coapse. Insa oricine se ocupa in profunzime de aceasta procedura estetico-plastica se intalneste adesea cu nereguli precum intinderi sau valuri, care devin vizibile ca „complicatii” dupa liposuctie. Despre ce e vorba?

Aspirarea excesului de celule adipoase serveste la armonizarea siluetei. Multe femei si barbati au mai multe celule adipoase in unele parti ale corpului datorita predispozitiei lor. Nici miscarea si nici dieta de multe ori nu aduc succesul dorit, deoarece grasimea viscerala ramane pe loc chiar si cu pierderea generala in greutate. Pentru aceste cazuri exista liposuctie. In acest fel, depunerile de grasime enervante sunt indepartate si noua silueta este astfel mai bine conturata.

Posibile efecte secundare dupa liposuctie

Cand te incredintezi unui chirurg constiincios si cu experienta – precum Dr. Panturu, poti pune bazele unei operatii de succes cu un rezultat frumos. Un chirurg care lucreaza cu atentie va efectua operatia in asa fel incat conturul corpului sa fie imbunatatit si neregulile si vanataile sa fie evitate pe cat posibil dupa liposuctie.

Dar nu toti pacientii sunt la fel. Fiecare persoana are un corp diferit care poate reactiona diferit la liposuctie. Tesutul uman – in acest caz tesutul adipos subcutanat – nu este acelasi la fiecare pacient si in fiecare parte a corpului. In ciuda ingrijirii maxime, aspirarea celulelor adipoase de pe solduri, coapse sau fese poate duce la rezultate care nu sunt complet identice pe ambele parti.

De asemenea, este posibil sa apara crestaturi, adancituri si caneluri. Acestea apar de obicei atunci cand la un moment dat s-a efectuat o aspiratie prea adanca si prea multa grasime a fost indepartata in acest proces. 

Uneori, pielea si tesutul subcutanat sunt, de asemenea, mai putin elastice in unele zone decat in ​​altele. Acest lucru le poate determina sa nu se contracte suficient in timpul procesului de vindecare. Daca exista prea mult tesut gras si este apoi indepartat dintr-o data, regiunea aspirata se poate relaxa. Trebuie sa existe intotdeauna un strat mic de grasime intre piele si muschi, altfel pot aparea aderente si rezultate inestetice.

Liposuctia se face de obicei din motive estetice. Prin urmare, este important sa intelegi de ce doresti procedura. Doresti sa elimini in mod specific depozitele de grasime care nu au putut fi descompuse prin exercitii si dieta? 

Iti promiti mai mult succes in munca ta? Vrei sa-ti imbunatatesti viata privata? Cat de mult suferi personal din cauza depozitelor de grasime? Discuta cu chirurgul plastician exact ceea ce astepti de la operatia de liposuctie. El va discuta cu tine posibilitatile si limitele in cazul tau individual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.