Loredana, Alternosfera, Șuie Paparude și CTC concertează la Electric Castle 2019

Loredana, Alternosfera, Șuie Paparude și CTC concertează la Electric Castle 2019

Loredana, Alternosfera, Șuie Paparude și CTC vor da startul oficial al programului de pe scena principală în fiecare zi a Festivalului Electric Castle 2019. Artiștii români invitați să deschidă zilele de spectacol pe scena principală la Electric Castle 2019 li se alătură atât consacraților Limp Bizkit, Florence+The Machine, Nils Frahm și Thirty Seconds to Mars, cât și numelor noi, atât din țară, cât și din străinătate.

Alternosfera sărbătorește 20 de ani de activitate alături de publicul Electric Castle, cel mai mare festival la care trupa va cânta în acest an. Pe 18 iulie, trupa revine la castel cu un nou album, cel de-al șaselea material discografic pe care îl semnează. Pe 19 iulie, scena principală îi are ca prim act pe cei de la CTC. O surpriză este confirmarea Loredanei, pentru seara de 20 iulie. Artista este prezentă în topurile românești de peste 35 de ani, timp în care s-a reinventat constant, trecând de la colaborări cu BUG Mafia la Agurida, iar, în 2019, pregătește un show complex pentru prima ei prezență la Electric Castle. Tot pe 20 iulie, Subcarpați ocupă scena principală într-o variantă exclusivă: Hanu’ Hanu’, Bragă, Motanu’,Mara și Surorile Osoianu sparg granițele dintre hip-hop, folclor și electro. Ultima zi din festival pornește cu Șuie Paparude, pe care toată lumea o așteaptă cu materialele de pe cel mai nou album al ei, lansat recent.

Grimus și Moonlight Breakfast revin în festival după o pauză de câțiva ani, timp în care parcursul celor două trupe a inclus materiale noi și foarte multe concerte pentru a păstra contactul cu importantele comunități de fani de care ambele trupe se bucură în România. A fost confirmată și The Mono Jacks în rândul artiștilor români prezenți la Electric Castle, dar și Zmei3.

Alături de nume deja consacrate, festivalul propune o privire mai atentă asupra artiștilor români mai puțin cunoscuți, dar foarte talentați. „Trei nume românești trebuie să figureze pe agenda tuturor: Valeria Stoica, Zimbru, For The Wicked. Toți au un potențial pe care susținerea publicului îl poate transforma în notorietatea pe care o merită pe deplin. Fie că au mai cântat deja la Electric Castle sau au putut fi văzuți în festivaluri mai mici, Satellites, Karpov not Kasparov, Maru și mulți alții ne vor reaminti că e important să susținem artiștii ce cred în muzica lor și au entuziasmul celor pentru care arta nu e doar un mijloc spre o carieră de succes”, spun organizatorii.

Organizatorii Electric Castle se pregătesc să anunțe în curând și Own The Stage, concursul anual prin care trupe și DJ-i pot concura pentru a fi incluși în lineup-ul festivalului.

Categories: Eveniment

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*