Luna plina in Leu

Astrologic, Luna Plina inseamna o opozitie intre Luna si Soare, adica partea noastra constienta intr-o discutie in contradictoriu cu partea inconstienta.

Leul este semn masculin, fix si de foc, adica puternic, fara dorinta de a se schimba sau accepta altceva, pentru ca el stie mai bine, energic, entuziast, axat pe propria persoana. Luna se afla in Leu, dar in casa a 11-a a prietenilor, asa ca emotional, noi de data aceasta suntem orientati catre ceilalti.

Soarele se afla in Varsator, in casa a 5-a a fericirii, si vrea sa isi impuna suprematia, sa fie in centrul atentiei, iar absolut toate reflectoarele sa fie indreptate catre el.

Cei doi astri se pun la masa si discuta, cine da, cui, cat, unde, de ce sau pentru ce? Negocierile sunt dure, insa personal, as spune ca e nevoie sa invatam sa ne iubim in primul rand pe noi cu adevarat, incat sa putem sa ne aratam iubirea fata de ceilalti. Nu ai cum sa dai ceva ce nu ai.  

Luna plina din Leu este despre iubire, sentimente, validarea propriei persoane, abia apoi, in plan secundar despre a invata sa oferi din cat ai.

Pentru a citi continuarea apasati aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.