Mai multe puncte de vânzare a biletelor la meciul U Cluj – PAOK Salonic

Mai multe puncte de vânzare a biletelor la meciul U Cluj – PAOK Salonic

Punctele fizice de vânzare a biletelor la meciul aniversar Universitatea Cluj – PAOK Salonic au fost suplimentate.

Fanii care vor să vadă meciul și show-ul prin care se vor sărbători 100 de ani de la înființarea clubului sportiv clujean pot să achiziționeze bilete de la:

  • Shop “U” Cluj – Iulius Mall, program: luni – duminică, orele 10:00 – 22:00
  • Sediul Entertix – Platinia, program: luni – duminică, orele 10:00 – 22:00
  • Casa de Bilete Cluj Arena, program: 8-11 iulie / luni – joi, orele 14:00 – 20:00 și 12 iulie / vineri, orele 10:00 – 21:00

Biletele pot fi cumpărate și online de pe site-ul www.entertix.ro și costă între 20 și 75 de lei.

Meciul U100 Cluj – PAOK Salonic va avea loc vineri, 12 iulie – ora 21:00, pe Cluj Arena. Intrarea pe stadion se va face începând cu ora 19.00, iar în deschiderea meciului spectatorii vor putea urmări prima coregrafie în care se vor sincroniza o trupă de percuție, o galerie de fotbal cu peste 3.000 de suporteri și un DJ, toți coordonați de un dirijor de muzică clasică. Îmbrăcați în alb și negru, în teren vor intra toboșarii renumitei formații Barbarossa, care vor ține ritmul pe cântecele Universității. Dirijor va fi Vlad Eniu.

Intrarea în teren a jucătorilor se va face pe muzica fanfarei militare a Divizei 4 Infanterie Gemina, care va intona și imnurile naționale ale României și Greciei. După prima repriză, este așteptat un alt moment inedit, un show de lasere și lumini.

PAOK Salonic a câștigat anul acesta, după o așteptare de 34 de ani, campionatul din Grecia. Este a doua echipă din istoria fotbalului grecesc care reușește să finalizeze campionatul fără nicio înfrângere, după performanța celor de la Panathinaikos din 1963-1964. Răzvan Lucescu, retras de curând din funcția de antrenor, este cel care a condus echipa pe drumul succesului.

Grecii vor veni la Cluj pentru a marca 100 de ani de la înființarea Universității Cluj, în 1919. Clubul l-a avut ca președinte fondator pe academicianul dr. Iuliu Hațieganu. Existența Universității Cluj a fost una marcată de istorie: în 1940, după Dictatul din Viena, s-a refugiat în Sibiu până la revenirea Ardealului de Nord la România. În 1965, a câștigat Cupa României, iar de-a lungul timpului a mai jucat alte patru finale.

Membrii şi fanii FC Universitatea Cluj au pregătit mai multe evenimente care vor marca Anul Centenarului și care vor avea loc pe întreg parcursul lui 2019.

Categories: SPORT

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*