Maria Forna, președinte TNL Cluj: “Îi îndemn pe tinerii clujeni să participe duminică la vot! Klaus Iohannis reprezintă singura garanție a unei Românii normale!”

Maria Forna, președinte TNL Cluj: “Îi îndemn pe tinerii clujeni să participe duminică la vot! Klaus Iohannis reprezintă singura garanție a unei Românii normale!”

Președintele Tineretului Național Liberal Cluj, Maria Forna, îndeamnă tinerii clujeni să participe duminică la vot, cu ocazia primului tur al alegerilor prezidențiale.

“În ultimii 3 ani, România a fost măcinată de scandaluri politice generate de PSD, a fost vitregită de investiții, iar românii s-au confruntat cu lipsa locurilor de muncă și cu nesiguranța zilei de mâine.

Tinerii din România au ales să părăsească țara pentru a-și crea un drum mai bun în viață peste hotare. Acum, tinerii au nevoie de o țară care să le ofere șansa împlinirii într-o viață normală, o țară de care să se simtă legați și față de care să se simtă responsabili.

Cred că este nevoie de reclădirea încrederii între generații și oferirea posibilității de a ne schimba țara în bine și de a ne construi aici, în țară, un viitor mai bun.

Singurul medicament pentru însănătoșirea României este Guvernarea de dreapta, asigurată de PNL care, în strâns parteneriat cu președintele Klaus Iohannis, să restabilească starea de normalitate. România are în acest moment un guvern liberal, legitim, învestit în Parlament.

Reconstrucția autentică a țării se poate realiza mai ales prin implicarea tinerilor, mai exact prin votul acordat președintelui Klaus Iohannis în 10 și 24 noiembrie!”

CITESTE SI: Simona Halep devine cetățean de onoare al orașului Cluj-Napoca

Categories: Administrație

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.