Constat, cu surprindere, că tinerii social democrați clujeni au devenit brusc preocupați de “binele” României, lansând în spațiul public o petiție online cu privire la o eventuală dezbatere între candidații înscriși în cursa pentru alegerile prezidențiale.

Din păcate, nu am văzut din partea lor lansarea de petiții online atunci când Guvernul Dăncilă a sabotat construcția Spitalului Regional de Urgență Cluj, a sabotat finanțarea Centurii Metropolitane Cluj sau când bugetul municipiului Cluj-Napoca și al județului Cluj au fost jefuite tot de către Guvernul Dăncilă cu peste 40 milioane de euro.

“Haiducia” tinerilor social-democrați clujeni este penibilă și de prost gust, mai ales în contextul în care, sub Guvernarea PSD-ALDE, România a cunoscut cel mai mare exod al tinerilor spre statele europene și nu numai, din cauza lipsei locurilor de muncă și a nesiguranței zilei de mâine. Din nefericire, nici această problematică nu a făcut subiectul unei petiții a TSD Cluj.

Stimați tineri social-democrați, în ultimii 3 ani ați fost complici la dezastrul generat de liderii voștri, Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă, Olguța Vasilescu, Florin Iordache, Șerban Nicolae, etc. Ați fost muți, orbi și surzi la toate derapajele propriului partid, acel PSD care a guvernat România prin persiflare, batjocură și lipsă totală de consultare cu românii, cu partidele de opoziție și cu președintele României. Lăsați ipocrizia la o parte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here