Mașini de top care vor domina șoselele în 2017 (FOTO)

Mașini de top care vor domina șoselele în 2017 (FOTO)

Anul acesta se vor lansa în Europa o serie de mașini care vor aduce luxul la un alt nivel. Acestea vor ieși în evidență printr-un nou design și noi tehnologii, precum prima transmisie din lume cu 10 trepte sau primul model la nivel mondial cu o planșă de bord fără butoane. Unele modele vin de firme de renume precum Ford, Ferrari, Maserati, Alfa Romeo, Mercedes, Lexus, Audi sau Jaguar.

Ferrari va lansa în 2017 versiunea decapotabilă a modelului coupe LaFerrari, denumit LaFerrari Aperta, un model care se poate decapota prin demontarea plafonului din fibra de carbon. Întreaga producție de 70 de unități a fost deja vândută, iar conform rapoartelor, prețul ar putea fi de 3,4 milioane de dolari. Cu un motor V12 de 6,3 litri, la Ferrari Aperta dispune de 950 cai putere, dintre care 161 CP sunt furnizați de propulsia electrică, informează Wall Street.

Cea de-a treia generație Ford GT este propulsat de un motor V6 EcoBoost de 600 de cai putere. Doar 500 de exemplare vor fi disponibile anul acesta. Maserati Alfieri va fi disponibil cu trei motorizări, 410 CP, 450 CP și 520 CP. Versiunea de top va veni cu tracțiune integrală. În 2021, coupe-ului i se va alătura și un cabriolet, precum și o versiune electrică.

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio este primul SUV din istoria de peste 100 de ani a brandului italian si va ajunge pe piata anul acesta. Motorul va fi un V6 BiTurbo de 2,9 litri si 510 CP conectat la o transmisie automata cu 8 rapoarte. Mercedes-AMG GT Roadster vine cu două versiuni de putere, 469 CP și 547 CP. Acoperișul din pânză poate fi coborât sau ridicat în 11 secunde, până la o viteză de 50 de km/h.

 

Categories: SCI TECH

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.