Măști de protecție oferite pensionarilor și persoanelor cu dizabilități, dar și altor categorii de băimăreni aflați în nevoie, prin intermediul colegilor mei de la Direcția de Asistență Socială

Le mulțumesc din suflet asistenților sociali și medicali de la Direcția de Asistență Socială din subordinea Primăriei Baia Mare pentru eforturile depuse în ultimele zile. Din nou a fost nevoie de prezența colegilor mei în teren, pentru a împărți măști de protecție pentru familiile și persoanele defavorizate din Baia Mare.

Aproape 8.500 de măști au fost distribuite, pentru pensionari și persoane cu dizabilități acestea fiind livrate acasă de către colegii mei.

Aceste măști au fost primite de la Ministerul Sănătății, prin Direcția de Sănătate Publică Maramureș, în baza Ordonanței de urgență nr.78/2020 privind acordarea de măști de protecție pentru categoriile de persoane cu venituri mici cum sunt persoanele vârstnice, pensionarii ale căror drepturi sunt de până la 704 lei, persoanele care beneficiază de alocație pentru susținerea familiei sau ajutor social, respectiv persoanele cu nevoi speciale.