VIDEO | Medicul Mihai Suciu: “Văd oameni tineri din ce în ce mai bolnavi cu cancere avansate!”

Medicul urolog Mihai Suciu a sesizat tot mai multe cancere în rândul tinerilor. El atrage atenția că tratamentul pentru o boală e bine să fie însoțit și de credința în Dumnezeu.

„Văd oameni tineri, din ce în ce mai bolnavi, cu cancere avansate și mă uit la ei: le văd sfârșitul. Ei nu văd ce văd eu. Ce mai putem noi schimba? Dar nu prin a impune. Eu sunt mai direct: dau ordin și să se execute. Dar nu mai merge. Că mi-am dat seama că lupt cu morile de vânt. Dar măcar explicat omului. 

Nu ar fi rău o întâlnire între preoți și medici: cum să îmbunătățim mentalități la nivel de individ. Fără politică sau ceva în sensul acesta. Pe mine mă interesează ca omul să fie bine informat, iar spiritual să vină cu credința că medicul respectiv va face bine pentru el, astfel încât rezultatul să fie bun pentru pacient. 

O să iau și la universitate să vedem cu studenții, cu partea asta de preoți și să modificăm puțin în gândirea asta pragmatică. Mergi pe o boală, pe un tratament, dar poate mai ajută ceva”, a spus medicul Mihai Suciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.