Printre cei ajutați de asociație se numărau și cei trei copilași crescuți de mama criminală. În urmă cu o lună de zile, gemenii au fost creștinați de trei dintre mebrii asociației.

Cei care l-au cunoscut pe micuțul Luca, pot merge la  sediul asociației, cu o floare și o candelă, pentru a-i aduce un ultim omagiu celui mic. Centrul se află pe Str. Anatole France, nr. 39 în Cluj-Napoca și este deschis de dimineață și până seara.

” Dragii nostri,

Cu inimile sfasiate de durere, cu sufletul mahnit si cuprinsi de o tristete apasatoare, care ne-a spulberat zorii unei zile de duminica, ce parea a fi una linistita, va facem cunoscut ca micutul Luca, de 9 ani, unul dintre cei mai buni, mai inteligenti si mai talentati copii, care participau zilnic la activitatile ce s-a desfasurat in timpul anului scolar la Centrul Sollievo, si-a incheiat in mod brutal, violent si tragic scurta calatorie pamanteasca, in seara trecuta, fiind rapus miseleste tocmai de cea care i-a dat viata…

Dar Luca nu era doar unul dintre copiii nostri dragi, de care ne ingrijeam mereu cu atata bucurie si disponibilitate, el era, alaturi de fratele lui geaman David, unul dintre finii nostri, caci au fost botezati de noi cu o luna in urma, participand cu totii la aceasta bucurie a lor.

Acum, ne intristam si plangem, ne despartim vremelnic de finul si copilasul nostru drag Luca, ii incredintam sufletelul mult chinuit si suferind in mainile Tatalui Ceresc si il rugam sa il aseze in Sanul Sau parintesc, daruindu-i iubirea si caldura de care nu a avut parte pe pamant…

Sa ne ierti pe noi, pe toti, copil frumos si drag, ca nu ne-am dat seama si n-am stiut nimic despre calvarul prin care treceai si n-am facut nimic ca sa te putem salva…. 

Drum lin spre stele, copile drag ! Roaga-te si pentru noi, de-acolo de Sus, pana cand va veni din nou clipa revederii… “

CITEȘTE ȘI: FOTO / VIDEO: Caz șocant în Cluj-Napoca. O mamă și-ar fi omorât copilul în bătaie … UPDATE

Asociatia “Misionarii lui Padre Pio” a luat fiinta in vara anului 2015, la initiativa unui grup de tineri din Cluj-Napoca si are ca principal scop de activitate caritatea, binefacerea și întrajutorare a săracilor, copiilor, bătrânilor și familiilor cu probleme sociale, a celor marginalizați și suferinzi, a oamenilor strazii, promovând, totodată, o viață creștină autentică.

Foto: Asociația ”Misionarii lui Padre Pio”