Mihai Stoica, director sportiv FCSB: Sunt foarte multe greșeli de arbitraj împotriva noastră

Mihai Stoica, director sportiv FCSB: Sunt foarte multe greșeli de arbitraj împotriva noastră

Mihai Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei, a avut o mulţime de nemulţumiri legate de arbitraj după meciul de pe Arena Naţională, contra Astrei Giurgiu, scor 1-0, în runda cu numărul şapte din play-off-ul Ligii I Betano

Oficialul vicecampioanei României a criticat arbitrajul lui Radu Petrescu, care, în viziunea gazdelor, nu le-a acordat trei lovituri de pedeapsă, lucru semnalat şi de Florin Tănase. Apoi, Stoica a criticat şi delegarea asistentului Sebastian Gheorghe în această etapă, după ce, la începutul lunii, tuşierul şi Ovidiu Haţegan i-au anulat golul lui Romario Benzar din partida cu U Craiova, scor 3-2, din 31 martie.

„La ce se întâmplă este greu să te mai gândeşti la titlu şi la chestii de genul ăsta. Am tot spus că sunt foarte multe greşeli de arbitraj împotriva noastră. Am ajuns să ne bucurăm că la meciul cu CFR a fost un arbitraj corect. Eu aşa mă simt. Mă bucur când văd un arbitraj corect ca atunci când dăm un gol.

Au fost trei faze în care Radu Petrescu trebuia să acorde penalty în favoarea noastră. Păi ce facem? Nu jucăm aşa cum am vrea, Astra a avut ocazii, dar să ni se dea ce e al nostru. Am văzut că etapa asta Sebastian Gheorghe a arbitrat bine mersi. El a făcut o greşeală inexplicabilă, am cerut să ni se explice. Am fost chemat la comisie că a semnat domnul Vassaras că noi am fi sugerat ceva. Eu nu am sugerat, eu am spus clar că sunt greşeli majore împotriva noastră. Ce să îi spui lui Tănase dacă arbitrul trebuia să dicteze trei lovituri de pedeapsă? Să nu mai intre în careu? A trebuit să stau la finalul meciului să îi mulţumesc arbitrului că nu i-a dat al doilea galbn lui Tănase la ultima fază„, a spus Mihai Stoica, la DigiSport.

Apoi, MM a făcut referire şi la campioana en-titre şi la contracandidata la titlu din această stagiune, CFR Cluj, care, la începutul acestui sezon, a fost eliminată de echipa din Luxemburg, Dudelange, scor 2-5, la general: „Eu am trăit şi celelalte vremuri, când la Bistriţa se juca până se întuneca, dar nu se poate. Suntem echipa care face cea mai mare audienţă, echipa care joacă în Europa. Apoi te miri că se duce campioana în Europa şi se face de râs cu nişte băieţi care lucrează în panificaţie. Aş fi ridicol să discut de titlu. Vrem măcar să jucăm ultima etapă cu miză, dar mi-e teamă că nu va fi aşa”, a mai spus Stoica.

CFR Cluj are ocazia să se distanţeze din nou la cinci puncte de FCSB în cazul în care echipa lui Dan Petrescu se va impune la Ovidiu, contra lui FC Viitorul, astăzi, de la ora 21:00.

Categories: SPORT

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*