Ministrul Agriculturii | “Unicarm, cea mai importantă companie românească din domeniul agroalimentar din nord-vestul României”

Ministrul Agriculturii | “Unicarm, cea mai importantă companie românească din domeniul agroalimentar din nord-vestul României”

Aflat în vizită în județul Satu Mare, ministrul agriculturii, Adrian Oros a făcut mai multe vizite la cei mai importanți agenți economici din zonă.

Oros a vizitat fabricile celor de la Unicarm și ulterior a făcut o postare pe site-ul său de socializare unde a publicat mai multe fotografii însoțite de un mic text.

“Compania a fost înfiintată în anul 1997 când se inaugurează prima secție de produse din carne în comuna Vetiș, jud Satu Mare. În spatele acestui brand stă familia domnului Vasile Lucuţ. El a construit un business puternic în retail, agricultura şi industrie alimentară, ajungând la un număr de circa 3200 de angajaţi. Sub brandul Unicarm funcţionează o reţea de 120 de magazine, 2 abatoare, ferma proprie de bovine pentru carne (1400), unități de procesare, depozitare, transport produse. De asemenea, Unicarm a dezvoltat începând cu anul 2009, o fabrica de procesare lapte ( 120000 l/zi), in care sunt produse peste 30 de tipuri de produse. Compania deține și o sectie de panificatie“, a scris ministrul Adrian Oros.

Categories: Economic

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.