Nepotismele PSD se țin lanț la Turda: după dinastia Matei, a apărut și dinastia Apahidean!

Nepotismele PSD se țin lanț la Turda: după dinastia Matei, a apărut și dinastia Apahidean!

Iată că, după ce primarul Matei și-a impus ginerele director la ”Apă” și nora directoare de școală gimnazială, în Turda a apărut o nouă dinastie PSD: dinastia Apahidean. Și asta, după ce ”eminența cenușie” Dorin Apahidean a fost instalat de prietenul său Cristian Matei în funcțiile de administrator public al Turzii și președinte al Consiliului de Administrație al Salinei.

Întemeietor de dinastie, Dorin Apahidean a avut grijă să-i găsească un loc călduț și fiicei sale, Diana Apahidean, numită de același prieten Cristian Matei în postul de purtător de cuvânt al Primăriei Turda.

De altfel, încă în 8 noiembrie 2016, cotidianul clujean ”Ziar de Cluj” anunța cititorii cu privire la contextul și ițele numirii Dianei Apahidean în aparatul administrativ al Primăriei Turda: ”Ieșită șifonată din scandalul TVR Cluj (…), Diana Apahidean a ales calea cea mai ușoară pentru a-și încheia scurta carieră de jurnalist, plecând pe un post călduț oferit de prietenul tatălui său, Cristian Matei, ajuns primarul Turzii” (http://www.ziardecluj.ro/fosta-jurnalista-tvr-cluj-diana-apahidean-va-fi-purtatorul-de-cuvant-al-primariei-turda).

Plecată pe ”ușa din dos” de la TVR Cluj, judecată de Comisia de Etică și Arbitraj a TVR și declarată vinovată de neprofesionalism, prin încălcarea codului jurnalistic și al statutului ziaristului TVR, Diana Apahidean a ”descălecat” tocmai la Primăria Turda, pentru a fi plătită din banii turdenilor!

Interesant este și traseul politic al întemeietorului dinastiei, Dorin Apahidean, fost mare șef la PIN-ul lui Gușă, devenit între timp mare activist PSD, consilier al fostului senator Alexandru Cordoș, de care s-a despărțit în relații cel puțin neamicale (senatorul știe el de ce…). Prin urmare, traseismul și oportunismul politic îi sunt familiare domnului Apahidean, ca și consilierului PSD Adrian Sălăgean, fost și el la PIN-ul lui Gușă. Să fie oare doar o coincidență…

Oricum, la Turda se poartă nepotismul PSD în cel mai pur sens, dinastia Matei fiind secondată de dinastia Apahidean și de alte dinastii în formare. Numai să nu ajungem la anarhie internă, adică la lupta dintre dinastii pentru ciolan!

Sursa: PNL Turda

 

Categories: Administrație, Cluj

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.