Foto:paginadetransilvania.ro

Europarlamentarul Norica Nicolai a precizat pentru jurnaliștii de la psnews.ro că intenționează să candideze, dar nu poate să spună momentan exact pe ce poziție se va afla pe lista ALDE pentru alegerile europarlamentare.

Da, intenționez să candidez. Nu pot să spun momentan pentru că nu s-a luat încă o decizie în partid, dar în orice caz, cu siguranță, nu voi fi ultima pe listă”, a precizat eurodeputatul ALDE.

ALDE poate lua un scor de 15% la alegerile europarlamentare, ceea ce ar reprezenta un număr de 5 europarlamentari trimiși la Bruxelles de formațiunea politică condusă de Călin Popescu Tăriceanu.

„Eu cred că în raport cu situația actuală a partidului și în ceea ce mă privește legat de comportamentul meu în Parlamentul European, de faptul că permanent mi-am făcut datoria în comisiile în care am activat, m-am bătut constant pentru interesele României și continui să fac lucrul acesta și având în vedere și faptul că vor fi persoane deosebite din punct de vedere politic pe lista ALDE pentru europarlamentare, cred că putem lua un rezultat ce 15%, ceea ce înseamnă 5 eurodeputați’, a conchis Norica Nicolai.

Sursa: PSnews.ro