De câte ori nu ați stat să vă gândiți ore în șir pentru a alege un cadou potrivit pentru persoana dragă sau chiar și pentru angajații voștri sau colegii de birou? Oricine alege un cadou în funcție de sex, vârstă și de personalitatea persoanei respective. Dar, timpul de gândire este de cele mai multe ori prea lung și ajungeți să intrați în panică fix în ziua în care are loc aniversarea, nu e așa?

Atelierele Unika s-au gândit la problemele legate de alegerea unui cadou și de aceea au început cu ceva timp în urmă producerea de notesuri. Aproape am putea spune că există un notes pentru fiecare gust, fiecare preferință sau fiecare personalitate.

Avantajele notesului

Notesul este acel caiet pe care am putea să notăm aproape orice și poate fi un cadou practic. Astfel, notesul vă oferă posibilitatea de a nota gânduri, idei, planuri despre proiecte sau chiar și schițe. Bineînțeles că este cel mai potrivit atunci când vine vorba de cadouri corporate, însă poate fi oferit cadou și prietenilor sau rudelor pentru a se bucura de aducerea aminte a momentelor importante, povestite într-un notes. De asemenea, puteți fi siguri că persoana căreia i-ați dăruit acel notes nu va uita cadoul de la voi, deoarece este un obiect folosit aproape tot timpul, important în rutina zilnică.

În afară de avantajele practice ale notesului, există și avantaje care țin de estetica acestuia:

  • Ambalare individuală în cutie

  • Copertă flexibilă sau tare

  • Suport pentru pix

  • Piele naturală, ecologică sau reciclată

Cum să alegeți notesul perfect

Înainte de a vă prezenta variantele de notesuri pe care Atelierele Unika le propun, v-ar fi de folos câteva sfaturi în ceea ce privește alegerea:

  1. Cadoul trebuie să se potrivească personalității persoanei căreia îi oferi un notes sau dacă este vorba de cadouri corporate atunci ar trebui să vă gândiți la specificul companiei;

  2. Nu alegeți modelul notesului în grabă, gândiți-vă bine!;

  3. Gândiți-va la contextul în care va fi oferit cadoul;

  4. Oferiți notesul sau notesurile la timp.

Așa cum am precizat și în rândurile de mai sus, Atelierele Unika produc o gamă variată de notesuri: Notesuri din Piele Ecologică, Gama Natura, Gama Flexi, Gama Denim, Gama Design, Gama de Lux, Notesuri din Piele Naturală.  Vă vom prezenta câteva dintre acestea.

Cu o copertă realizată din piele ecologică, notesurile din Gama Denim au o textură plăcută special la atingere, folosindu-se accesorii pe colț, pe o latură sau elastic.

Notesurile din Gama Flexi sunt foarte practice(deschidere 180°), dar în același timp și elegante. Materialul are o textură foarte modernă, ce imită bine pielea naturală.

Din Gama de Lux face parte Notesul Old. Acesta este conceput pentru personae care sunt pasionate de zona vintage. Decorul coperții este de tipul unei cărți vechi, ceea ce îi dă un aspect și o valoare special. Trebuie să aflați că este produs manual.

După ce ați făcut pasul alegerii unuia dintre notesuri, în cazul în care este vorba de un număr mare de cadouri corporate, puteți opta pentru o personalizare așa cum vă doriți. Printre modalitățile de personalizare ale Atelierelor Unika se numără personalizarea prin timbru sec, prin folio, prin broderie, prin print UV sau prin emboss. De asemenea, și interiorul notesului reprezintă un aspect important. Cei de la Atelierele Unika folosesc mai multe tipuri de interioare printre care se regăsesc: matematică, velină, liniatură, offset ivoire.

Așadar, cu ajutorul notesului nu vă veți pierde niciodată ideea sau gândurile și să sperăm că nici inspirația!