După ce au fost ocupate toate locurile în trenurile spre Cluj ,CFR Călători anunță că pentru a prelua traficul dinspre principalele orașe ale țării  spre Cluj-Napoca unde în perioada 3-6 august a.c. se desfășoară Festivalul UNTOLD, capacitatea trenurilor a fost suplimentată.

Trenurile Tineretului IR 1921 și IR 1922 (Sibiu– Râmnicu Vâlcea – Pitești –București Nord – Constanța – Mangalia și retur) vor circula zilele acestea la o capacitate de aproximativ 1500 de locuri, iar pentru destinația Cluj-Napoca capacitatea este dublată față de perioadele obișnuite, ajungându-se la peste 1000 de locuri la unele trenuri.

Pentru evitarea aglomeraţiei de la casele de bilete, CFR Călători recomandă următoarele variante de achiziționare a biletelor de tren :

Online de pe www.cfrcalatori.ro;

De la automatele XsellKiosk din gări;

De la automatele ZebraPay;

Prin rezervare telefonică;

De la agenții de voiaj CFR.

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 (pentru traficul intern), 021.314.5528 pentru traficul internațional Gara de Nord București) sau să se adreseze personalului nostru din stații.