Nume celebre pe scena techno a festivalului UNTOLD

Nume celebre pe scena techno a festivalului UNTOLD

Solomun, Sven Vath, Chris Liebing, Dubfire, Jamie Jones și Loco Dice urcă pentru prima dată pe aceeşi scenă a unui festival din România!

UNTOLD GALAXY dezvăluie o nouă constelație formată din 6 stele puternice ale muzicii techno. Dubfire, Jamie Jones, Sven Vath, Loco Dice, Chris Liebing și Solomun sunt primele nume importante care vor urca în această vară pe scena Galaxy a festivalului UNTOLD, de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Cei șase artiști vin să completeze line-up-ul UNTOLD 2017, alături de cele 7 superstaruri ale muzicii electronice anunțate deja: Armin van Buuren, Afrojack, Axwell&Ingrosso, Dimitri Vegas&Like Mike, Hardwell, Martin Garrix and Steve Aoki.

Potrivit organizatorilor, Chris Liebing, Loco Dice, Solomun și Sven Vath urcă pentru prima dată pe scena festivalului UNTOLD, în timp ce Jamie Jones și Dubfire urcă pentru a doua oară pe scena festivalului de la Cluj-Napoca.

Mult așteptatul Solomun este cunoscut pentru felul în care redefinește muzica house și este foarte apreciat de fanii din România. Producătorul muzical Dubfire a făcut parte în 2000 din trupa Deep Dish, după care și-a lansat o carieră solo. Chris Liebing aduce cu el stilul inconfundabil de a reconstrui ritmurile techno în timp real, iar Loco Dice și Jamie Jones sunt prezenți mereu la cele mai mari evenimente din binecunoscuta Ibiza.

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*