O mână de ajutor pentru tinerele la început de drum în videochat

Orice persoană are nevoie de ajutor la un moment dat în viață, fie că este în perioada adolescenței sau abia a devenit adult. Există deseori cazuri în care tinerii care termină liceul sau chiar facultatea au nevoie de ajutor în vederea găsirii unui loc de muncă, ceea ce, deseori, este destul de greu. Pe lângă asta, locurile de muncă presupun deseori efort fizic mult prea mare, în special pentru fete. Atunci când acestea trebuie să ridice cutii grele zilnic, apar mult prea repede problemele cu spatele. Deci, un loc de muncă nepotrivit vine la pachet cu un salariu mic și insuficient, alături de probleme de sănătate.

Și mai complicat este în cazul fetelor care au de acasă o situație financiară precară și sunt nevoite ca de la 18 ani să muncească, pentru a se întreține pentru că alt suport financiar nu au și deseori trebuie să își întrețină și familia. Astfel de cazuri sunt multe și nu oricine oferă ajutor. În schimb, MySecret Studio vine cu o ofertă de muncă avantajoasă, în timp ce salariile sunt atractive și ajutorul extra este bine-venit pentru fetele interesate.

Avantajele angajatelor de la MySecret Studio

Fiecare fată care lucrează ca model de videochat la acest studio, are parte de unele dintre cele mai bune tratamente, pentru că această echipă își respectă angajatele. Aceasta le oferă și diverse avantaje extra. Pentru cele care au o situație precară, angajatorii oferă articole vestimentare și produse de cosmetică și make-up, astfel încât acestea să beneficieze de tot ceea ce au nevoie.

Este o mână de ajutor din toate punctele de vedere, astfel încât să nu le lipsească nimic. Poate fi un punct de start pentru ele, deoarece este un loc de muncă avantajos și nu presupune efort fizic la fel ca la alte locuri de muncă. Pachetul salarial este foarte avantajos, astfel încât acestea își vor permite în scurt timp lucruri la care doar visau, alături de posibilitatea de a-și achiziționa un apartament sau de a merge în vacanță.

Pe lângă aceste avantaje, echipa MySecret Studio pune la dispoziție și diverse vacanțe plătite, astfel încât angajatele să meargă să se relaxeze. Este un mediu de muncă plăcut și în condiții foarte bune. Munca este doar online și confidențialitatea este garantată.

Cui nu i-ar plăcea să câștige cât un director încă de la vârsta de 18 ani și să își permită lucruri la care doar se putea gândi? Soluția este acest studio de videochat din Brasov, MySecret Studio.

Despre acest studio

Pe parcursul anilor, acest studio s-a dezvoltat din ce în ce mai mult și a ajuns ca astăzi să aibă sedii în mai multe orașe ale țării printre care se enumeră și București, Cluj-Napoca, Sibiu, Brașov.

Aceștia oferă angajatelor acte de muncă în conformitate cu legea, alături de asigurare medicală și alte beneficii.  Costurile pentru cursurile de limba engleză sunt suportate tot de ai, deoarece este necesară cunoașterea unui nivel minim de limbă engleză la acest loc de muncă.

Toate acestea, alături de multe alte avantaje și oportunități pentru fetele care își doresc o situație financiară mai bună și independență din acest punct de vedere pot apela la MySecret Studio.

Accesați site-ul pentru mai multe informații.

Contact:

office@mysecret-studio.ro

+40 734 901 452