O nouă pistă în cazul lui Sebastian Ghiță. În ce țară s-ar ascunde

O nouă pistă în cazul lui Sebastian Ghiță. În ce țară s-ar ascunde

Toată România îl caută pe Sebastian Ghiță, enigmaticul afacerist fugit de sub nasul polițiștilor. S-a vehiculat mai întâi că a fugit în Turcia, apoi în Israel. Ziarul „Libertatea” a primit o înregistrare în care se susține că Ghiță ar fi făcut plajă în Israel, în cele câteva zile petrecute alături de Elan Schwartzenberg (alt personaj căutat de autoritățile române), în ”Țara Sfântă”. Chiar dacă imaginile nu edifică situația, sursele noastre confirmă că Ghiță a călcat prin ”Țara Sfântă”, după ce a «șters-o» din țară. Dar, între timp, a plecat și de-acolo și s-ar afla în Iordania.

„Ghiță este de 10-12 zile în Iordania. A venit de Crăciun. Un prieten comun mi-a spus că o să vină la Amman și că o să-i ia o vilă mare, că a «ras-o» din România! A închiriat ceva tare, un palat cu 14.000 de dolari pe lună. Vila a fost închiriată de către un iordanian, fost student în România, acum mare boier aici. Ghiță a venit din Israel. Acum stă numai în casă și face înregistrări. Sunt mai mulți cu el, la Amman. În zonă sunt mai mulți români dați în urmărire internațională. Când au nevoie de ceva, mă contactează”, aruncă bomba Romeo Ursu – Boe Boenică, alt urmărit internațional aflat în Iordania, condamnat la 10 ani și 3 luni de închisoare, pe 29 ianuarie 2014, de către Curtea de Apel București.

Boenică spulberă astfel și teoria că Ghiță ar fi făcut toate înregistrările care se tot difuzează la postul România TV, pe care afaceristul îl deține, înainte de a fugi din România.

Se pare că Sebastian Ghiță a plecat din Israel pentru că acest stat îi extrădează pe toți cetățenii străini urmăriți internațional și a ajuns în Iordania deoarece nu are tratat de extrădare cu România.

Fostul deputat este dat în urmărire națională.

Sursa: b1.ro

Foto: gândul.info

Categories: ACTUALITATE, Justiție

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.