O tânără din Cluj și familia ei, bătaia de joc DSP-ului condus de dr. Moisescu

Bâlbâiala celor de la DSP Cluj, au motivat-o pe o tânără clujeancă să apeleze la presă. De o săptămână se află în izolare împreună cu familia ei dupa ce o prietenă a acesteia cu care se întâlnise a fost testată greșit pozitiv. Vezi mesajul tinerei.

„Buna ziua! Mă aflu într-o situație complicată și mă gândeam să apelez la dumneavoastră pentru dezbaterea publica acestui subiect care este întâlnit frecvent și pentru care nu se ia nici o măsură.

De o săptămână eu și familia mea stăm în izolare după ce o prietenă cu care mă întalnisem acum câtva timp fusese testată greșit pentru covid ca fiind pozitivă. Aceasta a fost internată la boli infecțioase și a fost testată din nou ca fiind negativă însă a fost nevoită să mai stea internată preventiv în cazul în care ar fi luat virusul din spital, pentru ca în cele din urmă, la insistențele ei să o lase să stea în izolare acasă.

Cei de la DSP Cluj ne spuneau povești total diferite și familiei mele, prietenei mele și celuilalt prieten care a ieșit cu noi în aceeași zi, nouă ne-au spilus din start ca trebuie să ne izolăm, familiei prietenului i-au spus că sunt în regulă și ca nu trebuie să se izoleze iar prietenei i-au spus ca noi cei care ne-am întâlnit cu ea este doar de preferat să stăm izolați.

Țin să precizez că este vorba și de un al 4-lea individ care până în ziua de astăzi nu a fost contactat și nu a fost pus sub izolare, noi ceilalți, neștiind ce ar trebui să facem am sunat la DSP, spre deosebire de acesta), iar acum trebuie să stăm 14 zile în izolare. Există mai multe nereguli în acest caz despre care aș putea să vă relatez. Vă mulțumesc pentru atenția acordată!”

CE SPUN AUTORITĂȚILE: Astea sunt regulile, chiar dacă a avut un test negativ nu se infirmă cu un test. Contacții rămân în izolare 14 zile, nu se știe când se declansează virusul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.