O vizită la Alba-Iulia și o programare la salon cu Stailer

Este acea punte de trecere care îi ajută pe cei interesați să găsească mai ușor un loc liber la salon și să se programeze acolo unde își doresc, în funcție de anumite criterii. Platforma Stailer s-a extins pe parcursul lunilor și dacă la început era disponibilă numai în Cluj, acum are alte 19 orașe pe listă, iar această listă continuă să se extindă.

Serviciile de beauty și concediile sunt poate unele dintre activitățile cele mai iubite de oameni, pentru că înseamnă relaxare și detașare de probleme. Ce ar fi dacă ai putea să le combini pe amândouă și să ai parte de atenția stilistului și răsfățul la salon în timp ce ești în concediu? Iată că Stailer este platforma care face posibil acest lucru, pentru că aduce mai aproape clienții de stiliștii din sfera beauty.

Este acea punte de trecere care îi ajută pe cei interesați să găsească mai ușor un loc liber la salon și să se programeze acolo unde își doresc, în funcție de anumite criterii. Platforma Stailer s-a extins pe parcursul lunilor și dacă la început era disponibilă numai în Cluj, acum are alte 19 orașe pe listă, iar această listă continuă să se extindă.

Stailer te programează la barber shop în 5 minute

Această platformă care este disponibilă acum și sub formă de aplicație este o soluție pentru toate problemele care erau în sfera beauty cu privire la programare. Clienții interesați pot vizualiza lista completă cu saloanele și serviciile disponibile din fiecare oraș astfel încât să aleagă acum unde vor să meargă.

Cei interesați  de un barber shop in Alba Iulia spre exemplu sau de un make-up artist disponibil într-o anumită zi, pot descoperi programul fiecărui profesionist din fiecare domeniu din sfera beauty și se pot programa. Poți vedea toate informațiile de care ești interesat, astfel încât să ai certitudinea că te-ai programat acolo unde trebuie, unde vei avea parte de serviciile dorite și de rezultatele așteptate.

Dacă ești în concediu în alt oraș platforma te ajută să descoperi locurile potriviteîn acest sens. Poți vedea unde te poti pensa in Alba Iulia sau în oricare dintre celelalte orașe disponibile. Partea și mai bună este că programarea poate fi gata în 5 minute.

Nu ezita să îți creezi un cont – te ajută să eficientizezi și mai bine timpul

Dacă ai un cont creat pe Stailer nu trebuie să mai adaugi de fiecare dată informațiile, ci vor fi direct completate. Dacă alegi aplicația această acțiune este necesară, dacă alegi platforma nu ești obligat să creezi cont pentru a-l utiliza. Dacă ai toate informațiile completate poți alege foarte ușor salonul în funcție de prețuri, timp de lucru, locație, stilist și așa mai departe și realizezi programarea imediat.

Un bun mod pentru a eficientiza și mai bine timpul. Stailer îți permite să și anulezi o programare, tot online. Dacă intervine ceva și nu mai poți ajunge anulezi fără vreo problemă iar stilistul este anunțat de înainte astfel încât să nu fie nimeni încurcat.

Atât platforma, cât și aplicația sunt complet gratuite și nu există o limită o programărilor pe care le poți face. Este un mod eficient care te ajută să îți gestionezi timpul mai bine, să găsești locuri libere la salon oricând ai nevoie și să alegi unde vrei să mergi. Faci totul online fără drumuri în zadar și fără timp pierdut apelând la saloane.

Eficientizează-ți timpul cu Stailer și mergi la salon oricând ai nevoie, chiar dacă ești în alt oraș.

Contact:

support@stailer.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.