Ministerului Aafacerilor Interne a dat publicității programul de lucru cu publicul al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple, respectiv Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și înmatriculare a Vehiculelor. În 30 de județe din țară, între care Cluj și Mureș serviciile amintite vor avea program special de lucru în zilele de 16 și 17 august, în minivacanța de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului.

Astfel, serviciul de eliberare a permiselor de conducere a fost prelungit cu două ore în județele Cluj și Mureș, respectiv între orele 08:30-18:30. În perioada amintită, 16-17 august și Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple va avea același program de lucru.

În plus, Instituţia Prefectului – Judeţul Cluj precizează că în data de 15 august 2018, serviciile de eliberare a paşapoartelor şi a permiselor de conducere nu vor avea program cu publicul. De asemenea, persoanele care doresc să depună cererile de eliberare a documentelor în zilele de 16 şi 17 august 2018 trebuie să aibă în vedere că unităţile de trezorerie nu au program de lucru în zilele respective. Astfel, taxele trebuie achitate la unităţile de trezorerie înainte de 15 august sau prin celelalte metode admise prin lege: on-line sau la unităţile CEC Bank.