Orice restaurant sau unitate fast food are nevoie de un grătar electric profesional!

Orice restaurant sau unitate fast food are nevoie de un grătar electric profesional!

Un gratar electric profesional este ideal pentru sectorul de catering, mai ales că are avantajul de a putea ca să fie folosit atât în interiorul unui local (în bucătărie), cât și în exterior (pe o terasă). Necesită totuși conectarea la o sursă de curent electric, de aceea, în majoritatea cazurilor un astfel de grătar este destinat prioritar utilizării în interior, unde nu au importanță condițiile atmosferice din afara bucătăriei (ploaie, ninsoare). Cu toate acestea, pe timpul verii, nu este chiar nicio problemă să fie pus în funcțiune și afară. Mai ales că poate fi și un magnet pentru noi clienți, care vor veni atrași de mirosul îmbietor de grătar.

Grill-ul profesionist este așadar un instrument popular în restaurante și restaurante fast food. Nu îi ignorați importanța pe care o are în mod obiectiv.

De ce să alegeți un grătar profesional pentru unitatea dvs. HoReCa?

Avantajul major al unui grătar profesional este capacitatea sa de a găti rapid cantități mari de alimente. Acest lucru este de egală valoare cu faptul că, folosind acest echipament gastronomic modern, preparatele, indiferent că e vorba de carne sau legume, vor dobândi un gust foarte, foarte special.

În plus, acest tip de gătit nu necesită adaos de grăsimi, deci este potrivit pentru clienți ce preferă să comande alimente mai dietetice, dar extrem de apetisante.

Alt avantaj se referă la faptul că acest tip de gătit este rapid, astfel că există puține pierderi de nutrienți (vitamine, minerale etc.). Iată de ce se pretează de minune la a fi utilizat pentru prăjirea unor  produse mici, precum: mici, fripturi, cârnați, pește și chiar fructe de mare. Asta ca să nu mai vorbim de legume.

O simplă apăsare a butonului de aprindere a grill-ului electric după conectare face ca acesta să funcționeze la parametri optimi.

TC Romania oferă o gamă largă de grătare electrice profesională de calitate superioară, care se disting printr-o rezistență și o performanță foarte ridicată, precizie în funcționare și capacitatea de a putea lucra multe ore din zi fără sincope, ele fiind proiectate special pentru o folosire intensivă.

Grătarele electrice profesionale permit o încălzire rapidă și o menținere a temperaturii foarte precisă datorită termostatelor reglabile prezente pe dispozitive.

Deci, indiferent de bugetul dvs., vă puteți dota echipamentul profesional de catering la prețuri foarte accesibile.

Îți deschizi o afacere fast food în viitorul apropiat? Nu uita să pui pe listă și măcar un grătar electric. Alături de o friteuză bună o să te ajute să obții un profit foarte mare chiar mai repede decât ai fi putut spera.

Pentru mai mult confort și de securitate în operațiunea de gătire, mai ales în cazul modelelor de grătare electrice de masă, ele sunt anume proiectate pentru a avea margini anti stropire și picioare de cauciuc rezistent la căldură, care să nu permită alunecarea grill-urilor și provocarea unor accidente de muncă nedorite.

 

 

 

 

Categories: Bani și Afaceri

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*