Celebrul bucătar Paul Siserman, candidat la Primăria Cluj-Napoca din partea ALDE

293

Siserman și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Cluj-Napoca. Acesta mizează pe sinceritate și pe transparență. Mai mult, noul candidat pentru primărie spune că proiectul lui este „onest, urmareste binele oamenilor si se refera la trei lucruri care ne dor pe toti: micile firme, traficul care omoara si gunoiul care, deși îl platim la suprataxa, nu se aduna diferențiat decât din vorbe.”

„Stiti cine sunt ce am facut si ce fac sunt un om, cate nu am trăit și nu traiesc din politica.
Am o meserie pe care o iubesc și pe care o practic cu pasiune și dorința de autodepășire permanenta. Sunt antreprenor deci sunt liberal nu colectionez urale decât dacă sunt venite ca un răspuns al calității produselor oferite clienților mei. Nu am nici oameni cu afaceri în imobiliare care sa depinda de functia mea politica.

Eu depind de oamenii mei iar succesul activităților mele vine din suportul profesional și respectul pe care ni-l oferim reciproc În pandemie pentru ca vin din cea mai lovita industrie HORECA am.inteles cat de important e sa decizi in situați critice în favoarea a celor pe care ii respecți si am hotarit sa o fac candidând. ALDE a fost SINGURUL partid care a acceptat conditiile MELE și a înțeles valorile pe care le promovez Pentru mine nu conteaza de la ce partid esti, ci cine ești. Voi clujenii stiti cine sunt si ce vreau sa fac.

Proiectul meu este onest pentru binele oamenilor si se refera la trei lucruri care ne dor pe toti: micile firme, traficul care omoara si gunoiul, pe care deși îl platim la suprataxa se nu se aduna diferențiat decât cu vorba. Daca îmi veti acorda încrederea și veți fi alaturi de mine veti fi alaturi de un om ca si voi, unul care nu a mai facut polica dar care a decis sa facă, pentru noi toți, pentru fiecare”, spune Siserman.

Se poate bunăstare fără suprataxare și fără praf în ochi.
Semnat:
Un om dintre voi.
PS.
Eu nu am stăpân !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here