Peste 91.000 clujeni au semnat pe listele de susținere a candidaturii domnului președinte Klaus Iohannis pentru un nou mandat!

Peste 91.000 clujeni au semnat pe listele de susținere a candidaturii domnului președinte Klaus Iohannis pentru un nou mandat!

PNL Cluj a încheiat marți procesul de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii domnului președinte Klaus Iohannis pentru un nou mandat. Astfel, în urma acțiunii, s-au strâns 91.690 de semnături.

CITESTE SI: Clujencele au testat noile carucioare Stokke! Celebrul brand si-a deschis un magazin in Cluj Napoca

În numele organizației PNL Cluj, le mulțumesc cetățenilor care și-au manifestat susținerea față de candidatura domnului președinte Klaus Iohannis. Prin semnătura lor, clujenii ne-au transmis faptul că doresc o Românie puternică, o Românie normală, o Românie funcțională și o Românie respectată și apreciată în lume. Realegerea domnului Klaus Iohannis în funcția de președinte este singura temelie pe care putem clădi o astfel de țară, în care fiecare român să se simtă respectat.

CITESTE SI: Lege adoptată: Angajator amendat pentru fiecare persoană a căror ore suplimentare nu sunt respectate

În egală măsură, le mulțumesc colegilor din PNL Cluj, aleșilor județeni, parlamentarilor, primarilor, viceprimarilor, consilierilor locali, organizațiilor de tineret, femei și pensionari, precum și membrilor simpli, care au demonstrat că prin mobilizare, ne putem atinge obiectivul. Ne așteaptă o campanie electorală importantă nu doar pentru PNL ci și pentru România însă, sunt convins că în 24 noiembrie, prin votul cetățenilor, PNL, în strâns parteneriat cu domnul președinte Klaus Iohannis, vor reda românilor România normală de care avem nevoie.

Categories: Administrație

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.