Are doar 11 ani, dar știe deja ce înseamnă greutățile vieții. Bali Denair va intra într-o competiție muzicală pentru a îndeplini ultima dorință a tatălui său. El a fost cel care l-a înscris dar între timp a decedat. Copilul se luptă acum să îl facă mândru pe părintele care acum îl veghează din Ceruri.

Bali Denair Alessandro este un tânăr extrem de talentat din Cluj. Pe 16 iunie va împlini 12 ani, vârstă la care a ajuns să fie foarte apreciat pentru talentul său artistic.

“A participat la festivaluri in tara unde a obtinut trofee si numeroase premii I, precum si calificarea la sectiunea “Duelul Campionilor” al Festivalului International “Ursuletul De Aur”.

A inceput sa cante in urma cu 2-3 ani, primind dragostea fata de muzica de la tatal sau, care a fost solist si chitarist. “ ne povestește mama lui Denair.

În urmă cu un an, copilul a fost înscris de către tatăl său la Vocea României Junior. El nu a mai apucat să își vadă fiul pe scenă…a decedat.  Micuțul și-a găsit puterea de a continua lupta în acest concurs și pentru că își dorește să îl facă mândru pe tatăl său va merge mai departe pe drumul muzicii.

“Vocea Romaniei Junior a reprezentat o provocare si o promisiune. El esre singurul care va reprezenta Transilvania la Vocea Romaniei Junior.” adaugă mama tânărului artist.

Bali Denair este elev în clasa a-V-a. Îmbină muzica cu studiul, anul acesta ajungând și la faza județeană a olimpiadei de limba și literatura română. Tot anul acesta el a participat și la festivalul de rock din Vama Veche, cântând singur, dar și cu nume mari ale rockului romanesc: Trooper, Kempes, Timpuri Noi.