Tinerele domnișoare care ajung în aceste zile la Untold nu au niciun motiv de îngrijorare! Pentru un look perfect ele pot apela la specialiștii salonului Gett’s Color Bar ! Aceștia vor fi prezenți atât la festivalului Untold cât și la sediul lor din incinta mall-ului Platinia. 

Stiliștii de la Gett’s Salons le așteaptă pe fete în aceste zile la sediul din incinta Platinia Shopping Center și în clădirea Casino din Parcul Central cu o ofertă specială! Ei le pregătesc de festival cu super coafuri reaizate atât la salon, la doar două minute de mainstage-ul evenimentului (pe baza brățării Untold) cât și la standul de la Untold Fashion Story.

Programările pentru ambele puncte de lucru se fac deja la numărul de telefon 0786994480, sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook Gett’s Color Bar Platinia. Practic, cu cât se programează mai repede, cu atât au avea șanse mai mari de a beneficia de cea mai colorata și îndrăzneață coafură, care sigur va întoarce toate privirile!

De asemenea, la standul salonului Gett’s Color Bar de la Untold fashionistele vor putea afla care sunt tendințele în ceea ce privește coafurile de festival (culori, împletituri și o multitudine de accesorii).

Oferta specialiștilor de la Gett’s Color Bar Platinia este valabilă în perioada 3-7 august 2017.  Iată mai multe detalii!