La doi pași de Cluj-Napoca se află  Băile Cojocna, un loc unde ziua te poți relaxa la pișcinele cu apă sărată iar seara o poți petrece cu muzică live la Terasa Retezat- Băile Cojocna în compania lui Englezu, un artist complet, emblematic pentru Clujul de odinioară și unde poți gusta preparate făcute după cele mai  rafinate rețete din gastronomia locală dar și aletele.

La Cojocna nu doar că  vei găsi o oază de sănătate în băile cu apă sărată, dar îți recomandăm să explorezi cu încredere împrejurimile, să descoperi și să vizitezi locuri noi și să le afli povestea.

Sunteți așteptați, vineri, 23 august, începând cu ora 20:00 alături de Nelu Englezu care va cânta Live la Terasa Retezat

Pentru mai multe  detalii și informații intră pe pagina de Facebook AICI.

 

Băile Cojocna reprezintă o stațiune balneo-climaterică situată la doar 25 km distanță de Cluj-Napoca, în comuna Cojocna.

Pe lângă lacurile cu proprietăți terapeutice, Băile Cojocna oferă și posibilitatea practicării de activități sportive, chiar și pe nocturnă. În incinta Băilor Cojocna există astfel două terenuri de tenis pe zgură și două terenuri artificiale de fotbal.