Preot, tată a cinci copii, găsit spânzurat în locuința lui din Huedin. Preoteasa însărcinată pentru pentru a șasea oară

Preot, tată a cinci copii, găsit spânzurat în locuința lui din Huedin. Preoteasa însărcinată pentru pentru a șasea oară

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, fost preot, tată a cinci copii, a fost găsit spânzurat în locuința sa din Huedin. Polițiștii clujeni fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care a survenit decesul bărbatului.

Reprezentanții IPJ Cluj au declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX, că trupul bărbatului a fost transportat la IML în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morții.

„Polițiștii din cadrul Poliției Rurale Huedin au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Huedin, a fost găsit un bărbat în vârstă de 40 de ani decedat prin spânzurare în locuință. În urma primelor verificări, pe corpul bărbatului nu au fost observate urme vizibile de violență, neexistând suspiciuni în acest moment. Cadavrul a fost transportat la IML în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morții. În cauză continuă cercetarile pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului”, au spus reprezentanții IPJ Cluj.

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că bărbatul este fost preot și că era tatăl a cinci copii. „Ar fi avut probleme personale, avea și probleme cu alcoolul”, au mai spus sursele citate.

Categories: Cluj

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.