Prietenii şi cunoştinţele lui Vlad Lupaş, paraşutistul care a murit azi la Cluj, au postat, pe reţelele de socializare, mesaje de susţinere a familiei acestuia, scrie adevărul.ro

Prietenii şi cunoştinţele lui Vlad Lupaş, paraşutistul mort azi la Cluj, au trimis mesaje de susţinere familiei pe reţelele de socializare.

„Suntem şocaţi de această veste fulgerătoare. Vlad a fost ca un frate pentru mine şi mulţi alţii din mulţimea de prieteni pe care îi avea. “Polly” ….. aşa îmi zicea. Era singurul prieten care îmi spunea aşa de drag:). Aşteptam cu aşa mult drag să ne revedem la întâlnirea de 10 ani de la sfârşitul liceului. Cuvintele sunt prea puţine să exprime durerea care o simţi Andreea. Tu, tot timpul, ai fost o persoană puternică. Sunt sigur că Dumnezeu te va călăuzi şi te va alina. Ne rugăm în numele lui Isus peste voi. Vă iubim. Paul şi Eliza“, este mesajul lui Paul Bara. „Andreea, suntem alături de voi. Nu pot să cred ce s-a întâmplat. Rămâne gândul că Vlad este viu în ceruri, unde Isus l-a primit cu braţele deschise. Ne rugăm ca Dumnezeu să te întărească şi vă oferim ajutorul în orice aveţi nevoie!“, scrie Marinela Tomoiagă.

627x0