Primarul Bucureștiului se RĂZBUNĂ pe primarul Clujului pentru că l-a sprijint pe Grindeanu!

Primarul Bucureștiului se RĂZBUNĂ pe primarul Clujului pentru că l-a sprijint pe Grindeanu!

Primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, a anunțat o serie de măsuri de răzbunare împotriva lui Emil Boc. Primarul Clujului este acuzat de Firea că l-a sprijinit pe Sorin Grindeanu în tentativa acestuia de a distruge PSD.

Gabriela Firea: „Acum că am scăpat de Grindeanu ne putem ocupa și de Boc. O fi Clujul cum o fi dar nu acceptăm ca Emil Boc să se amestece în treburile interne ale PSD. Am vorbit și cu Liviu Dragnea și în prima ședință a Consiliului Local București vom vota următoarele măsuri:

1. În București vom INTERZICE toate spectacolele de tip Untold. Să și le facă cei de Cluj de câte ori vor. Să se descurce ei cu sute de mii de tineri care invadează orașul. Așa le luăm liniștea la clujeni. Toți clujenii care sunt supărați de zgomotele festivalurilor sunt bineveniți la Cluj.

2. La București nu vom cumpăra NICIODATĂ autobuze noi timp Mercedes. Clujul a anunțat că va cumpăra 50 de bucăți. Nu ne interesează! Noi suntem mândri că le vom oferi bucureștenilor doar autobuze second hand, fără aer condiționat sau căldură iarna. Clujenii care s-au săturat de nou și vor ceva tradițional sunt bineveniți în Capitală.

Categories: ACTUALITATE

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*