Cătălin Cherecheș, primarul Municipiului Baia Mare, a ajuns miercuri, 3 iulie 2019, la Spitalul Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare.

Acesta se afla în ședință operativă cu doi directori din Primăria Baia Mare, Dorin Coste – Directorul General al Direcției Acțiune Civică și Marius Aoșan – Directorul executiv al Direcției Utilități Publice, când a început să acuze dureri abdominale puternice.

Cătălin Cherecheș a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că se află acasă, unde ia medicamente, dar semnează și documentele de la Primărie. El a spus că a fost nevoit să plece de urgență, miercuri, la spital în timpul unei ședințe cu directori din cadrul Primăriei.

„Am o hernie pe care o duceam de vreo opt ani, iar miercuri eram într-o ședință cu directorul Poliției Locale și alți directori. Am rezistat până acum, dar am plecat de urgență la spital unde medicii au constatat că am o ruptură a peretelui abdominal. Mi-au dat medicamente, sunt acasă, unde semnez și mape de documente de la Primărie, dar joi dimineață m-au programat pentru o intervenție chirugicală de sutură a acestei rupturi, care nu va fi una prin laparoscopie. Nu voi sta mult internat, cred că după o zi îmi vor da drumul”, a spus Cherecheș.

Acesta a recunoscut că a avut dureri, dar că le-a „dus pe picioare” pentru că avea un program încărcat.