Primarul Cătălin Cherecheș va fi supus astăzi unei operații chirurgicale. În luna iulie a acestui an edilul a ajuns la spital după ce i s-a facut rău în birou

Primarul Cătălin Cherecheș va fi supus astăzi unei operații chirurgicale. În luna iulie a acestui an edilul a ajuns la spital după ce i s-a facut rău în birou

Primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș va suferi astăzi o intervenție chirurgicală. Acesta se operează la un spital din Germania iar conform unei postări facută pe pagina s-a de socializare, Cherecheș spune că se află acolo împreună cu familia. Acesta mai scpune că este vorba despre o operație pe care a amânat-o prea mult.

CITESTE SI: Copil iubit la bord. Poiect pentru reducerea numărului de accidente în care sunt implicați copii

„Scurta vacanță pe care mi-am permis să o iau după o lungă perioadă la turație maximă, pentru odihnă și relaxare, a ajuns la final. Sunt în Germania acum, la familia mea, alături de mama. Mâine mă așteaptă o zi importantă, voi fi supus intervenției chirurgicale pe care am amânat-o până peste poate. Să fiți cu gândul alături de mine, la fel cum și eu sunt cu gândul mereu la voi și la orașul nostru. De luni revin cu forțe proaspete, mai hotărât și energic, dispus să continui să pun în aplicare tot ce ne-am asumat pentru Baia Mare. „, a scris Chrecheș pe Facebook.

În iulie anul acesta edilul a ajuns la Spitalul Județean de Urgență „Dr.Constantin Opriș ” din Baia Mare, cu dureri abdominale serioase, fiindu-i recomandat de către medicii specialiști să se opereze de urgență.

CITESTE SI: Strategii de la pariuri sportive ce nu par să se demodeze vreodată

Cherecheș poartă pe picioare o ruptură abdominală, o hernie pe înțelesul tuturor, afecțiunea provocându-i mari neplăceri în ultimii ani.

Categories: Maramures

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*