VIDEO | Primarul Cristian Matei: “Turda devine un hub logistic veritabil, iar acest statut presupune o dezvoltare extraordinar de rapidă!”

Poziționarea municipiului Turda lângă proiecte de mare infrastructură – cum e autostrada – îi conferă orașului o oportunitate sporită de dezvoltare, transmite primarul municipiului, Cristian Matei.

Edilul din Turda a analizat în paralel situația parcurilor industriale din Turda și Cluj, însă atrage atenția că orașul pe care îl reprezintă are un mic avantaj în plus.

„Da, Clujul este destul de blocat în sensul acesta (n. r.: al parcurilor industriale). Și noi deja începem să ne blocăm. Cel puțin terenurile mari – fostele sere – și pe partea dreaptă, și pe partea stângă cum mergi spre Câmpia Turzii sunt deja achiziționate. Dar parcurile se dezvoltă de la sine. Piața se reglează foarte bine. Avem foarte mulți investitori de marcă. Suntem privilegiați, dar se spune că în viață trebuie să ai și puțin noroc și depinde unde-ți faci casa. Noi ne-am făcut casa lângă autostradă. Poziția este extraordinară. Din acest motiv se și vehiculează și este adevărat, că Turda devine un hub logistic veritabil, iar acest statut presupune o dezvoltare extraordinar de rapidă”, a spus primarul din Turda, Cristian Matei, la emisiunea Clujul la raport, difuzată de Cluj Live.

Citește și: VIDEO | Primarul Cristian Matei: “Turda devine un hub logistic veritabil, iar acest statut presupune o dezvoltare extraordinar de rapidă!”

„Am făcut o vizită în partea de sud a orașului să mă conving și eu ce se întâmplă pe lângă autostradă. Am rămas plăcut impresionat cu aparițiile care sunt acum, aproape fiecare lot pe care eu îl știam gol sau era iarbă acum sunt construcții, depozite, în general logistică”, a concluzionat Matei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.