Primarul interimar Doru Ioan Dancuș îi încurajează băimăreni să iasă la vot: „Împreună, avem șansa să demonstrăm că SE POATE!”

Însoțit de fiii săi și colegii săi, Doru Ioan Dancuș s-a prezentat de dimineață la secția de votare, manifestându-și dorința de a contribui la construirea unui viitor mai bun pentru comunitatea locală. „Am votat pentru oameni. Am votat pentru un viitor în care fiecare băimărean și maramureșean să fie o PRIORITATE!”, a declarat primarul interimar.

Mesajul său a fost plin de speranță și de angajament față de dezvoltarea orașului Baia Mare. Dancuș a subliniat dorința sa de a vedea o Baia Mare sigură, guvernată de lege și ordine, care să ofere oportunități și să atragă tinerii înapoi în oraș. „Am votat pentru un oraș al oportunităților, în care marile obiective de investiții să fie realizate”, a precizat el.

Primarul interimar a evidențiat și importanța unei infrastructuri moderne și a spațiilor verzi, locuri de joacă și recreere la standarde europene. „Pentru un oraș în care cultura și sportul să funcționeze la cel mai înalt nivel, în respect față de cetățeni și față de istoria noastră”, a adăugat Dancuș.

În mesajul său, Dancuș a vorbit și despre necesitatea de a rezolva problemele comunităților marginalizate și de a integra cetățenii din toate etniile în societate. El a subliniat importanța unui sistem de învățământ modern și a unui sistem de sănătate funcțional, în unități spitalicești moderne și cu personal profesionist.

„Am votat pentru o Baia Mare în care fiecare băimărean să fie o prioritate, în care administrația să fie în slujba fiecărui cetățean”, a concluzionat Doru Ioan Dancuș, îndemnându-i pe toți locuitorii să iasă la vot și să participe la cel mai important exercițiu democratic. „Împreună, avem șansa să demonstrăm că SE POATE!”

Astăzi, cetățenii din Baia Mare și din întreg județul Maramureș sunt chemați să își exprime opțiunile și să decidă drumul pe care comunitatea îl va urma în următorii patru ani. Participarea la vot este esențială pentru a asigura un viitor mai bun pentru toți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.