Prime Studios – locul unde vei fi cu adevărat fericită și independentă financiar

Dacă te afli într-o astfel de situație, Prime Studios este colacul tău de salvare. Aici vei dobândi independența financiară, vei fi fericită și vei uita complet de stres și dureri. Află mai jos toate avantajele pe care le ai dacă te alături echipei Prime Studios.

227

Prea puține persoane pot spune că lucrează la jobul visurilor lor. Mulți sunt fericiți făcând ce le place, însă nu câștigă foarte mult, alții se simt mizerabil acolo și câștigă mulți bani, alții se simt și mizerabil și abia supraviețuiesc din salariu. Aceasta este realitatea, din păcate. Îți irosești viața la un job care te distruge pe zi ce trece și simți că nu mai ai scăpare din acest ciclu vicios. Totul devine o rutină și singurul lucru pe care-l aștepți este weekendul, ca să te poți odihni, doar ca să o iei de la capăt. Asta în cazul în care ești norocos și nu trebuie să muncești și atunci.

Dacă te afli într-o astfel de situație, Prime Studios este colacul tău de salvare. Aici vei dobândi independența financiară, vei fi fericită și vei uita complet de stres și dureri. Află mai jos toate avantajele pe care le ai dacă te alături echipei Prime Studios.

Spune “Da!” îndeplinirii visurilor tale

De câte ori n-ai amânat să-ți cumperi ceva doar pentru că ai avut alte priorități? De câte ori n-a simțit sufletul tău să evadeze din orașul tău mic și să pleci să explorezi lumea, însă programul nu ți-a permis? De câte ori n-ai simțit că ai nevoie de un răsfăț, însă știai că te vei simți vinovată după? Ei bine, totul se va schimba la 180 de grade dacă începi o carieră la Prime Studios, fiindcă acest studio are oferte de angajari la videochat in Bucuresti în mod constant.

Videochatul este ca oricare alt job, este 100% legal, cu contract de muncă și toate beneficiile unui salariat. Ai confidențialitate maximă, tu ești propria ta șefă, tu îți gestionezi contul și cine poate să îl vadă. Nu ești stresată, te distrezi discutând online cu membrii și poți fi tu însăți. Nu vei mai fi vreodată epuizată fizic și psihic. La acest studio de videochat in Bucuresti lucrezi în condiții de lux, ai echipamente performante și lumini de studio profesionale, pentru a crea ambientul perfect.

Beneficii financiare la Prime Studios

Să începem cu salariul. Este practic dublu față de minimul pe economie, deci 3000 lei pentru început. Aici modelele sunt constant motivate, fericite, iar orele suplimentare petrecute online sunt plătite dublu, deci este tot în beneficiul lor. Modelul cu cele mai multe ore petrecute online într-o lună primește ca premiu un citybreak într-un oraș minunat. După prima lună de colaborare primești bonus 500$, iar dacă aduci și o prietenă după prima ei lună mai primești 200$.

Anual echipa organizează concursuri ce au ca premiu o operație estetică la alegere. Însă, chiar dacă nu câștigi, după o perioadă ți le vei putea permite și singură. După 3 luni de lucru aici un model începător poate ajunge la câștiguri de minim 10000 lei. Unul de nivel mediu poate ajunge la 15000 lei, în timp ce unul experimentat, care știe exact pe ce să se plieze în fiecare conversație online cu membrii, poate ajunge la 25000 lei.

Criterii de angajare

Când vine vorba de angajari studio videochat Bucuresti nu este necesar să te gândești că aici se caută doar femei 90-60-90. Fiecare membru are gusturi diferite. Criteriile de angajare sunt: o personalitate interesantă, capacitatea de a purta o conversație și stăpânirea limbii engleze, fiindcă membrii sunt de alte naționalități. Însă, chiar dacă nu ai cunoștinte în această limbă, nu ești exclusă. Cei de la Prime Studios oferă 3 luni de cursuri gratuite de limba engleză. După aceste 3 luni vei vorbi fluent, iar dacă îți dorești, poți și prelungi cursurile.

De asemenea, nu este important dacă ai experiență sau nu în acest domeniu. Multe dintre modelele de aici au venit de la alte studiouri și au primit și ele traininguri de specialitate, fiindcă echipa își dorește să fie formate după principiile Prime Studios. Vei fi, deci, instruită de echipă cum să fructifici cât mai bine conversațiile. Ai posibilitatea de a-ți alege programul de muncă în fiecare săptămână, de dimineață, intermediar și seara, 8 ore/zi, 5 zile pe săptămână. Dacă vrei să îți prelungești programul de muncă turele vor fi plătite dublu. Având libertatea de a alege cum să lucrezi în fiecare săptămână, vei avea timp să te ocupi și de viața personală și să îndeplinești tot ce ai planificat.

Află mai multe din pagina oficială www.prime-studios.ro. Atinge independența financiară și fericirea, devenind model aici!

Contact:

Piața Victoriei (Metrou Victoriei)

0725 165 944

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.