„PRIMUL MEU GHIOZDAN”   Elevii din clasa pregătitoare vor beneficia și în acest an de rechizite și ghiozdane gratuite din partea autorității locale. Proiectul a fost implementat  la inițiativa primarului Cătălin Cherecheș și are loc pentru al patrulea an consecutiv. Acțiunea „Primul meu ghiozdan” va demara din 11 septembrie, astfel încât până în 13 septembrie fiecare elev din clasa pregătitoare să primească rechizite și ghiozdane gratuite.

Rechizitele școlare urmează să fie împărțite de către primarul Cătălin Cherecheș și reprezentanții Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Baia Mare.

Clasa pregătitoare reprezintă pentru copii un nou început, o nouă provocare iar primul ghiozdan rămâne în amintirea copiilor. <<Primul meu ghiozdan>>  este un demers care arată grijă noastră faţă de copii şi faţă de viitorul nostru. Este important ca toţi elevii să aibă parte de cel puţin aceleaşi standard. Sunt copii care provin din familii cu posibilităţi mai reduse şi ne dorim ca acest aspect să nu reprezinte o concurenţă.