Protejează suprafețele un timp îndelungat – alege un lac de lemn de calitate de la Traget

277

Îngrijirea componentelor din lemn ce se află la exterior ne poate da bătăi de cap uneori. Dacă nu suntem atenți la timp, acestea se pot modifica și pot avea ca rezultat un aspect uzat.

Lemnul natural se dorește a fi protejat de umezeală, razele solare sau a factorilor ce în timp pot dăuna calității acestuia. Elementelor decorative amplasate în exterior realizate din acest material  ar trebuie să li se acorde o atenție suplimentară.

Dacă nu sunt folosite la timp soluții pentru protejare și întreținere, acestea nu rezistă. De aceea, pe piață au tot apărut diferite soluții care protejează, igienizează și conferă lemnului calitatea de odinioară.

Traget vă pune la dispoziție lac pentru lemn într-un sortiment divers, pentru orice fel de uz.

De ce este recomandată folosirea unui lac pentru suprafețele din lemn

Față de alți compuși ce se integrează în totalitate în structura lemnului, lacul creează o barieră protectoare pe suprafața lui. Acest strat transparent conține anumiți compuși ce conferă lemnului rezistență și duritate. Fiind un agent de vopsire pe bază de solvenți acesta conferă protecție pe timp îndelungat. Există diverse tipuri de lacuri printre care cele lucioase, mate sau satinate. Fiecare lemn își are lacul potrivit.

La Traget aveți disponibil o gamă variată de lac, pentru un lemn colorat sau pentru cel clasic, precum și pe bază de apă. Acestea vor nuanța lemnul și îi vor conferi protecție, cât și o nouă înfățișare.

Trebuie să le oferim acestor obiecte îngrijirea necesară pentru a ne putea servi în continuare în scop decorativ.

Unde și pe ce suprafețe să aplicați mai exact lacul de lemn exterior

Lacul de lemn în aer liber, are niște proprietăți de protejare și de rezistență diferite de cel utilizat în interior, de aceea trebuie aplicat pe suprafețe ce nu sunt des folosite: de exemplu, anumite balustrade din curte, ramele din lemn ale ferestrelor sau garduri. De asemenea, mobilei de grădină i se poate da un refresh folosind un lac de lemn colorat.

Efectul acestui tip de lac creat pentru exterior se va cunoaște mai bine în timp.

Gamele populare se găsesc la Traget

La Traget aceste lacuri vin au anumite proprietăți în diverse cantități. Conferă lemnului exterior protecția de care are nevoie și totodată dă un aspect elegant. Sortimentele de lac sunt disponibile în culori variate, pentru a se potrivi cu orice tip de lemn. Este important să alegem un lac de calitate pentru a face o investiție bună pentru viitor.

Sortimente cunoscute de lac exterior precum Oskar sau Danke se găsesc în stocul celor de la Traget. Unele au funcții specifice de protejare împotriva insectelor, furnicilor, termitelor sau cariilor de lemn. Acestea pot afecta în timp calitatea lemnului dacă își creează un cuib prin apropierea suprafeței.

Informații despre comandă și livrare

Pe site-ul celor de la Traget, traget.ro, este disponibilă toată gama de lacuri de lemn. Detalii și alte informații specifice legate de uzul acestora le găsiți tot acolo. În plus de asta puteți plasa comanda online, dacă vă decideți asupra unui produs. În acest fel economisiți timp și o faceți într-un mod practic.

Beneficiați de o livrare gratuită dacă comanda plasată depășește suma indicată pe site. De asemenea, în gama celor de la Traget, găsiți produse pentru îngrijirea și întreținerea celorlalte suprafețe ale casei.

Casa dumneavoastră și obiectele din împrejurul acesteia trebuie să beneficieze de o întreținere specială din când în când. Împreună cu Traget aveți garanția unui proces calitativ și o rezistență îndelungată. Alegeți Traget și nu veți fi dezamăgit de produsele alese.

Contact:

comenzi@traget.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.