PSD câștigă Primăria Baia Mare și Consiliul Județean Maramureș

Partidul Social Democrat (PSD) a obținut o dublă victorie în alegerile locale, câștigând atât Primăria Municipiului Baia Mare, cât și Consiliul Județean (CJ) Maramureș.

Doru Dăncuș, noul primar al municipiului Baia Mare

Doru Dăncuș, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare, și-a anunțat victoria luni pe pagina sa de socializare. Dăncuș, care a ocupat până acum funcția de viceprimar cu atribuții de primar interimar, a câștigat alegerile cu un avans de 2.000 de voturi în fața contracandidatului său de la Partidul Național Liberal (PNL), Ionel Bogdan, conform numărătorii paralele.

În mesajul său de mulțumire adresat băimărenilor, Doru Dăncuș a subliniat că succesul său se datorează muncii și implicării comune. „Am luptat împreună, am muncit împreună, am demonstrat împreună și am învins împreună! Dragi băimăreni, încrederea dumneavoastră îmi dă puterea și energia de a continua și de a demonstra că se poate!” a declarat noul primar.

SURSE: PNL scapă de baroni: Ionel Bogdan și alți lideri, vor fi demişi pentru performanțe slabe

Dăncuș a evidențiat schimbările pozitive din administrație pe care le-a realizat în ultimele luni și a promis că va rămâne aproape de cetățeni, ascultându-le problemele și căutând soluții eficiente. „Astăzi, însă, începem o nouă etapă. A venit momentul ca fiecare să lase politica deoparte și să muncim împreună, cu toții, pentru cetățeni”, a adăugat Doru Dăncuș.

Gabriel Zetea, președintele ales al CJ Maramureș

În paralel, Gabriel Zetea, candidatul PSD pentru președinția CJ Maramureș, a învins în fața liberalului Gabriel Bogdan Ștețco. Conform rezultatelor parțiale prezentate de Autoritatea Electorală Permanentă, Zetea a obținut 36,57% din voturi, în timp ce Ștețco a acumulat 30,1%.

Într-o declarație remisă Agerpres, Gabriel Zetea a atribuit succesul său încrederii pe care maramureșenii i-au acordat-o de-a lungul anilor. „Tot ce dăinuiește se construiește, iar eu am construit, în toți acești ani, încrederea maramureșenilor în mine și în echipa PSD Maramureș. Cu voi și datorită vouă am ajuns, la finalul campaniei electorale, învingători”, a afirmat Zetea.

Viitorul administrației locale

Atât Doru Dăncuș, cât și Gabriel Zetea au subliniat responsabilitatea care vine odată cu această încredere acordată de cetățeni și au promis să lucreze neîncetat pentru dezvoltarea comunităților pe care le reprezintă. Dăncuș a punctat necesitatea de a începe imediat munca pentru a realiza obiectivele asumate în programul său electoral, în timp ce Zetea a vorbit despre continuarea proiectelor începute și inițierea unor noi inițiative pentru prosperitatea județului Maramureș.

Prin aceste victorii, PSD și-a consolidat poziția în Maramureș, angajându-se să aducă schimbări semnificative și să răspundă nevoilor cetățenilor cu integritate și dedicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.