Rareș Bogdan anunță anticipate în 6 luni, Traian Băsescu spune că așa ceva nu se poate. Care este strategia PNL-ului …

Rareș Bogdan anunță anticipate în 6 luni, Traian Băsescu spune că așa ceva nu se poate. Care este strategia PNL-ului …

Alegeri parlamentare anticipate vor avea loc în România în următoarele șase luni. Afirmația a fost făcută la RFI de eurodeputatul PNL Rareș Bogdan, care precizează că e vorba de ”o strategie bine pusă la punct” a Partidului Național Liberal.

CITESTE SI: Primarul din Turda, Cristian Matei, exclus din PSD. Edilul a atras 100 de milioane de euro

Întrebat dacă este o dorință a lui sau un proiect al PNL, liberalul a precizat: ”Este o strategie a noastră, o strategie atât a președintelui, cât și a PNL. Este și o dorință a mea, dar este o strategie bine pusă la punct a PNL în această idee, strategie pe care o vor susține și partenerii noștri până mai ieri în Opoziție, care susțin formula guvernamentală în frunte cu Ludovic Orban”.

Traian Băsescu a respins duminică seară ideea alegerilor anticipate.

Fostul președinte, Traian Băsescu a precizat, duminică seara, la România Tv că nu se pot face alegeri anticipate. Băsescu mai spus că începând din această seară, Klaus Iohannis nu mai are nici o miză.

CITESTE SI: Deputatul Horia Nasra solicită demisia președintelui PSD Cluj: Rezultatul partidului e dezastruos

Ludovic Orban dă înapoi cu anticipatele și liste comune la locale

“Domnul preşedinte s-a referit la o majoritate stabilă, coerentă, care să permită un sprijin puternic în Parlament pentru o guvernare care să facă reformele de care are nevoie România. Noi am arătat în condiţii extrem de dificile că am obţinut o majoritate parlamentară şi pentru îndepărtarea de la putere a PSD şi pentru învestirea Guvernului. Vom încerca şi în actualul Parlament să menţinem această majoritate care s-a manifestat la cele două voturi, dar ne vom pregăti cu toată seriozitatea pentru alegerile parlamentare când vor fi ele – fie anticipate, fie la termen”, a declarat Orban presei la sediul PNL.

 

Categories: Administrație

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*