Foto: ProSport

Turcii anunţă că antrenorul lui PAOK, Răzvan Lucescu (49 de ani), care e aproape de un titlu istoric în Grecia, se află pe lista lui Beşiktaş.

“Vulturii” turci îl vor lăsa pe Şenol Guneş să meargă la naţionala Turciei în vară, unde îl va înlocui pe Mircea Lucescu, iar Răzvan este o soluţie pentru banca formaţiei de pe Vodafone Arena, scriu turcii de la superhaber.tv.

Atât Mircea Lucescu, cât și fiul său, Răzvan, sunt pe lista lui Beşiktaş. Lucescu jr. e primul nume de pe lista lui Beşiktaş şi nu e prima oară când turcii înaintează o asemenea variantă. S-a vorbit despre interesul lui Beşiktaş pentru Răzvan Lucescu în 2011, după plecarea lui Bernd Schuster şi după ce Mircea Lucescu a spus “pas”.

Răzvan Lucescu e liderul campionatului din Grecia, cu PAOK. Formaţia de pe “Toumba” conduce clasamentul cu 54 de puncte, deşi a plecat depunctată în această ediţie de campionat. PAOK are nouă puncte avans faţă de Olympiakos, după ce a învins în derby, cu 3-1. Mai sunt 10 etape de disputat din campionatul Greciei.