Un complex turistic situat în inima Munților Rodnei, la cota 1.100, vine cu o ofertă inedită pentru cuplurile de îndrăgostiți care vor să petreacă Valentine’s Day la munte: relaxare în băile dacice și în cele ale vikingilor, ultimele fiind unice în România.

Pe lângă cazare, masă, acces la SPA și la sălile de jocuri, cuplurile care ajung de Valentine`s Day în complexul turistic din Munții Rodnei se pot răsfăța și cu o bălăceală inedită în băile dacilor, complexul fiind dotat cu mai multe butoaie de lemn de mari dimensiuni în care apa este încălzită de o sobă aflată în interiorul butoiului sau în băile vikingilor – niște ceaune de mari dimensiuni agățate cu lanțuri de un trepied de lemn și sub care se aprinde focul.

CITEȘTE ȘI: FOTO / Praline din ciocolată sub formă de inimioară și diamante, pictate manual, special pentru Valentine’s Day

Băile vikingilor sunt unice în România, astfel că oferta complexului a atras deja zeci de cupluri de îndrăgostiți care vor să se bucure de frumusețea celor mai sălbatici munți din România.

Complexul dispune de 120 de locuri de cazare, majoritatea fiind deja ocupate. Pentru un sejur de două nopți, de Valentine`s Day, un cuplu trebuie să scoată din buzunare 1.130 de lei.

“Oferim două nopți de cazare cu mic dejun, prânz și cină. Am pregătit pentru oaspeții noștri și un foc de tabără cu țuică și vin fiert, dar și un delicios gulaș la ceaun. Pe lângă cazare și masă, oferta include și băuturi alcoolice zonale – țuică, afinată, merișorată sau vin de casă, dar și siropuri naturale. Oaspeții noștri vor avea inclus și accesul la SPA și la sala de jocuri. De asemenea, am pregătit și activități pentru copii, dar și un concurs de miss și mister pentru clienții noștri”, a declarant, administratorul complexului, Diana Pop.

Munţii Rodnei sunt cei mai „sălbatici” munți din lanțul Carpaților Orientali, cu peisaje spectaculoase, cu lacuri glaciare, cu peşteri și cascade unice în România, dar și cu specii rare de plante și animale. Aici sunt cele mai vizibile urme lăsate de ghețari, Munții Rodnei adăpostind 67 de lacuri glaciare. În căldarea Iezerului, care adăpostește și lacul cu același nume care are forma României pot fi văzute sute de marmote. Caprele negre sunt o altră atracție a Munților Rodnei, la fel ca și lacul Lala, cel mai mare lac glaciar din masiv, care este împrejmuit de rododendroni, bujori de munte și Opaițul Munților Rodnei – plantă ce se regăsește numai în acest masiv.

La Cluj-Napoca, un hotel oferă îndrăgostiților pe toată durata lunii februarie, nu doar o zi, de Valentine`s Day, un pachet special, care include o cameră cu decor romantic, cu petale de trandafiri și lumânări, dar și un platou de brânzeturi cu fructe și vin spumant.

Reprezentanții hotelului au declarat, că pentru un supliment de 150 de lei se poate solicita cazare în apartament cu jacuzzi.

”Celebrăm iubirea în toată luna februarie, nu numai o zi, de Valentine`s Day, astfel că oferim îndrăgostiților nopți de cazare cu decor romantic în camere. Acesta include petale de trandafiri și lumânări, platou cu brânzeturi cu fructe, praline și vin spumant. Pentru un supliment de 150 de lei se poate solicita cazare în apartament cu jacuzzi. Credem că fiecare zi este o zi perfectă pentru a celebra dragostea”, au spus sursele citate.

Potrivit acestora, oferta a prins la clienți mai ales că, din diferite motive, unii nu vor putea sărbători Ziua Îndrăgostiților chiar de 14 februarie, astfel că au posibilitatea să se răsfețe și în alte zile din această lună.

Pachetul romantic are tariful de 329 lei pentru o noapte de cazare în cameră dublă cu pat matrimonial.