Reorganizare la Serviciul Înmatriculări Cluj. Programările online se vor putea face la trei ghișee, în loc de unul

Reorganizare la Serviciul Înmatriculări Cluj. Programările online se vor putea face la trei ghișee, în loc de unul

Prefectura Cluj încearcă să rezolve situația de la Serviciul de Înmatriculări Auto din Cluj-Napoca. În utlima lună, după eliminarea taxei de mediu, aglomerația la ghișee a fost inclusiv motiv de scandal.

De o lună clujenii fac cozi interminabile la Serviciul de înmatriculari. La începutul săptămânii, oamenii veniți cu noaptea în cap s-au luat la harță din cauza că listele cu ordinea intrării în instituție nu a mai fost respectată. Oamenii au fost potoliți de jandrmi, dar s-au plâns că nu își pot face programări online așa cum ar dori și că trebuie să aștepte câteva luni ca să ajungă la un ghișeu, dacă folosesc această facilitate.

Prefectura Cluj a anunțat vineri că va deschide încă două ghișee care vor deservi exclusiv clujenii care se programează online.

Instituţia Prefectului Cluj va pune la dispoziţia persoanelor fizice şi juridice posibilitatea efectuării de programări exclusiv online la 3 ghişee în vederea depunerii actelor pentru înmatricularea vehiculelor. Programările se vor putea face începând cu data de 4 martie, prima zi disponibilă disponibilă planificării online fiind 7 martie 2017.

La această oră există posibilitatea programării online la  un singur ghişeu. Programaarea online a fost pusă la dispoziţia cetăţenilor din 17 martie 2015, dar odată cu eliminarea timbrului de mediu, numărul solicitărilor de înmatricularea a crescut considerabil, motiv pentru care programările la acest ghişeu se fac acum la mai mult de 3 luni.

În cazul ghişeului online funcţional deja, Prefectura anunță că până la epuizarea programărilor făcute, se va respecta întocmai planificarea efectuată.

Cei care doresc să efectueze o programare online trebuie să acceseze pagina web http://www.spcrpcivcluj.ro, fiind necesară introducerea următoarele date: nume, prenume, telefon, email şi serie şasiu.

După introducerea datelor, cel programat va primi pe email un mesaj de confirmare care va conţine data, ora şi ghişeul la care fost planificat. Cetăţenii sunt rugaţi să se prezinte la Serviciul Permise şi Înmatricularea a Vehiculelor la data programării și la ora stabilită, în cazul neprezentării, rezervarea anulându-se.

Categories: ACTUALITATE, Cluj, Eveniment

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*