Reparații complexe ale telefonului? Nu sunt o problemă la MobileFix!

Noile smartphone-uri pe cât se defectează de repede, pe atât sunt de complicat de reparat. Totuși, acest lucru nu reprezintă o problemă pentru specialiștii de la MobileFix. Service-ul GSM asigură multiple servicii pentru deținătorii de telefoane mobile, fie ele de ultimă generație. Defecțiunile la nivelul gadgetului tău pot fi soluționate rapid cu ajutorul specialiștilor din cadrul service-ului.

Fie că deții un telefon de marcă iPhone sau Samsung, în orice caz ai parte de rezolvarea problemelor rapid, dacă apelezi la MobileFIX.

În mai puțin de o oră poți să te bucuri din nou de telefonul tău. Dacă s-a defectat, nu mai funcționează corespunzător sau sticla ori display-ul sunt sparte, îl poți aduce la service-ul MobileFix. Acesta activează în 4 locații fizice din țară și oferă servicii complete pentru cei care vor să apeleze la specialiști pentru soluționarea problemelor telefoanelor. În plus, dacă nu te afli în apropierea niciunei dintre cele 4 locații, nu este nicio problemă!

Poți trimite telefonul prin curier

MobileFix îți oferă o experiență diferită în materie de reparatii iPhone! Face ceva diferit față de alți prestatori de servicii din această nișă. Fie că este un model mai nou sau mai vechi de telefon în orice caz poate fi reparată problema. Prețurile convenabile și serviciile prompte sunt doar două dintre multiplele calități ale acestui service. Ai parte de promptitudine în orice situație și te poți bucura în scurt timp de telefonul tău.

Pentru fiecare serviciu și brand al telefonului sunt disponibile prețurile pe site. Așadar, ai parte totodată și de transparență privind costurile plătite. Dacă nu ești în unul din orașele în care acest service GSM are magazin fizic, atunci de oriunde ai fi poți trimite telefonul prin curier. Vei face asta ca și cum ai trimite un colet în alt oraș din țară, simplu și rapid, cu mențiunea că timpul de soluționare și implicit cu livrarea telefonului înapoi este de până la 3 zile. 

Reparații complexe ale telefonului? Nu sunt o problemă la MobileFix!

Specialiștii din cadrul service-ului GSM se ocupă în mare parte de diferite reparații. Chiar dacă este o problemă mai complexă, aceștia sunt pregătiți cu toate piesele și accesoriile necesare pentru soluționarea ei. Din acest motiv, în general reparațiile nu durează mai mult de 30 de minute. În tot acest timp poți aștepta în incinta service-ului ori îți poți savura o cafea la o cafenea din zonă.

Diagnosticarea este primul pas pe care îl face echipa, apoi se ocupă de soluționarea rapidă a problemei. Atât în cazul reparațiilor scurte, ce nu sunt foarte complexe, cât și în cazul celor care necesită mai mult timp, echipa va dedica tot timpul pentru ca problema să fie remediată. La final, primești și garanție pentru reparația respectivă, astfel încât să te asiguri că nivelul de profesionalism este unul la standarde ridicate.

Toate datele personale sunt în siguranță cu acest service. Nu trebuie să îți faci griji asupra intimității, deoarece aceasta este impusă foarte bine și respectată de către întreaga echipă.

Află totul despre noile gadgeturi!

Pe site-ul MobileFix.ro ai la dispoziție o secțiune de blog unde poți vedea diferite sfaturi pentru noile gadgeturi. Dacă vrei să îți cumperi un telefon nou, vrei să afli dacă acesta a fost reparat sau cum să îl utilizezi mai bine, specialiștii îți oferă acces la multiple informații.

Tot pe site găsești și lista reparațiilor alături de prețuri pentru acestea, cât și mărcile de telefoane mobile ce pot fi reparate. Nu poți ajunge la service? Trimite telefonul prin curier și în doar  câteva zile acesta va ajunge înapoi la tine!

Contact:

0747620217

contact@mobilefix.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.