Republica Moldova primește vaccin chinezesc

96

Cetățenii Republicii Moldova se vor imuniza cu vaccin chinezesc. Un lot de vaccin Sinopharm donat de Republica Populară Chineză a ajuns marți la Chișinău.

Republica Moldova a primit marți o donație de vaccin chinezesc. Anunțul a fost făcut de președintele Republicii Moldova, Maia Sandu.

„Este vorba de un lot de vaccin Sinopharm oferit de Republica Populară Chineză. Este încurajator că țara noastră primește în această perioadă mai multe loturi de vaccin, deoarece asta ne permite să oferim mai multe opțiuni de vaccinare cetățenilor. Suntem recunoscători Chinei pentru această donație semnificativă”, a declarat Maia Sandu.

Alte loturi de vaccin anti-Covid au fost trimise de România în Republica Moldova. Este vorba despre 200.000 de doze AstraZeneca oferite sub formă de ajutor umanitar. Ajutorul umanitar, compus din echipamente medicale și vaccinuri împotriva COVID-19, este o parte a pachetului de sprijin anunțat de Președintele României cu ocazia vizitei sale din luna decembrie 2020, la Chișinău.

(sursa: Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here